ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφρικανικής σκόνης, συνέχεια: Η Ελλάδα έγινε πάλι «Σαχάρα»!

Οι μέγιστες συγκεντρώσεις της σκόνης αναμένεται να εμφανισθούν τις νυκτερινές ώρες της Κυριακής και τα ξημερώματα της Δευτέρας
Αφρικανικής σκόνης, συνέχεια: Η Ελλάδα έγινε πάλι «Σαχάρα»!

Επιστρέφει σήμερα αφρικανική σκόνη, η οποία όπως φαίνεται θα εξαφανίσει και πάλι την Κρήτη, ενώ αναμένεται να φτάσει μέχρι την Πελοπόννησο.

Το φαινόμενο θα είναι εξαιρετικά έντονο σήμερα, ενώ όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να καθαρίζει από αύριο, Τρίτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο κ.Μανώλης Λέκκας,μετεωρολόγος,η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα θολή ενώ περιορισμένη θα είναι και η οριζόντια ορατότητα.

Κλειστά τα σχολεία στην Κρήτη

Εξαιτίας του φαινομένου της αφρικανικής σκόνης,πολλοί δήμοι στην Κρήτη αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία για σήμερα, Δευτέρα 26 Μαρτίου.

Πρώτος πήρε την απόφαση ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αφρικανικής σκόνης, συνέχεια: Η Ελλάδα έγινε πάλι «Σαχάρα»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.