ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονα προβλήματα στην κεντρική Μακεδονία από την έντονη βροχόπτωση

Η Πυροσβεστική κλήθηκε για απεγκλωβισμούς οδηγών σε δρόμους που είχαν μετατραπεί σε ποτάμια. Σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της κακοκαιρίας. Η μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε στην  Κατερίνη, ανάγκασε την πυροσβεστική να σπεύσει και να απεγκλωβίσει πέντε οδηγούς από τα οχήματα τους, ενώ υπήρξαν και αρκετές...
Έντονα προβλήματα στην κεντρική Μακεδονία από την έντονη βροχόπτωση

Η Πυροσβεστική κλήθηκε για απεγκλωβισμούς οδηγών σε δρόμους που είχαν μετατραπεί σε ποτάμια.

Σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της κακοκαιρίας. Η μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε στην  Κατερίνη, ανάγκασε την πυροσβεστική να σπεύσει και να απεγκλωβίσει πέντε οδηγούς από τα οχήματα τους, ενώ υπήρξαν και αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια που είχαν πλημμυρίσει.

Στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής έκλεισε ο επαρχιακός δρόμος που συνδέει το Πευκοχώρι με το Παλιούρι, εξαιτίας των φερτών υλικών, ενώ απομακρύνθηκαν δύο δένδρα που ξεριζώθηκαν από τους δυνατούς ανέμους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έντονα προβλήματα στην κεντρική Μακεδονία από την έντονη βροχόπτωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.