ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλάνις Μόρισετ: «Ήταν όλοι τους παιδόφιλοι»

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις της Αλάνις Μόρισετ για τον ομαδικό βιασμό που είχε βιώσει σε ηλικία 15 ετών.
Αλάνις Μόρισετ: «Ήταν όλοι τους παιδόφιλοι»

Η ταινία με τίτλο «Jagged» περιλαμβάνει μια συνέντευξη της 47χρονης Αλάνις Μόρισετ, στην οποία η ίδια αποκαλύπτει ότι πολλοί άνδρες έκαναν σεξ μαζί της όταν ήταν 15 ετών, και ήδη γνωστή ποπ σταρ στον Καναδά.

«Χρειάστηκαν χρόνια ψυχοθεραπείας για να μπορέσω ακόμα και να παραδεχτώ ότι είχα πέσει θύμα… Παλιά έλεγα πάντα ότι υπήρχε συναίνεση, και μετά μου υπενθύμιζαν «ήσουν 15, δεν υπάρχει συναίνεση στα 15». Τώρα πια λέω «Α ναι, είναι όλοι παιδόφιλοι. Είναι αποπλάνηση ανηλίκου»» αναφέρει στη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Η Αλάνις Μόρισετ δεν αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα ανδρών που την εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά όταν ήταν 15 ετών, αναφέρει ωστόσο ότι είχε μιλήσει στο παρελθόν για την εμπειρία της σε άτομα στον χώρο, τα οποία απλώς αδιαφόρησαν:

«Το είχα πει σε μερικά άτομα αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση… Συνήθως ακολουθούσε μια σκηνή όπου το άτομο θα σηκωνόταν και θα έφευγε από το δωμάτιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σασμός: Έντονη αντιπαράθεση ο Πέτρος και ο Αστέρης

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όχι σε πάρκινγκ ψυχών» έλεγε το 2017 – «Θα έχουμε μόνιμες δομές στα νησιά» είπε χθες στη ΔΕΘ! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλάνις Μόρισετ: «Ήταν όλοι τους παιδόφιλοι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα