ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξης Τσίπρας για Σκοπιανό: «Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο στις διαπραγματεύσεις»

Τι αναφέρθηκε στην ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πρωθυπουργό
Αλέξης Τσίπρας για Σκοπιανό: «Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο στις διαπραγματεύσεις»

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, βρέθηκε το Σάββατο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις διαπραγματεύσεις με τη γειτονική χώρα, για το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων.

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά στον Προκόπη Παυλόπουλο:

«Όπως γνωρίζετε βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο στις διαπραγματεύσεις με τη γειτονική χώρα για μια αμοιβαία αποδεκτή λύση» και τόνισε πως:

«Θέλουμε να έχουμε μια λύση βιώσιμη που θα αντέχει στον χρόνο, δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις και υπερασπιζόμαστε την εθνική γραμμή για σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις».

PavlopoulosPΟ κ.Τσίπρας δεν παρέλειψε να αναφέρει πως απαραίτητη προϋπόθεση για να βρεθεί λύση, είναι η συνταγματική αναθεώρηση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε με τη σειρά του:

«Μπορεί οι πολιτικές δυνάμεις να έχουν τις διαφορές όμως στα εθνικά θέματα απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση για να αντέχουν στον χρόνο και για να έχει και η Ελλάδα μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξης Τσίπρας για Σκοπιανό: «Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο στις διαπραγματεύσεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.