ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλκης Καμπανός – Άρης: Ανατριχίλα, ολοκληρώνεται το γιγαντιαίο γκράφιτι προς τιμήν του (vid+pics)

Ανατριχίλα προκαλεί το τεράστιο γκράφιτι που δημιουργείται απέναντι από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός.
Άλκης Καμπανός – Άρης: Ανατριχίλα, ολοκληρώνεται το γιγαντιαίο γκράφιτι προς τιμήν του (vid+pics)

ΟιΣχεδόν έτοιμο είναι το γκράφιτι που δημιουργείται στην περιοχή Χαριλάου, προκειμένου να τιμηθεί ο Άλκης Καμπανός, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από χούλιγκανς.

Οπως μπορείτε να δείτε κι εσείς το έργο είναι εντυπωσιακό και οι καλλιτέχνες Γιάννης Μπουζούκης και Θανάσης Ευαγγελόπουλος που το ανέλαβαν, θα το έχουν έτοιμο σε λίγες ημέρες.

Να αναφέρουμε ότι το γκράφιτι ζωγραφίζεται σε κτίριο (σχολείο), απέναντι από το σημείο όπου είχε δολοφονηθεί ο 19χρονος οπαδός του Άρη, σε ένα στυγερό έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Θυμίζουμε ότι η οδός Θεοδώρου Γαζή θα μετονομαστεί σε Άλκιβιάδη Καμπανού, προς τιμήν του δολοφονηθέντος νεαρού, όπως αποφασίστηκε επίσημα σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης.

Πλέον η μνήμη του Άλκη θα τιμάται μαζί με το γκράφιτι  που απεικονίζει το χαμογελαστό του πρόσωπο, τα εκφραστικά του μάτια και φέρει με μεγάλα γράμματα το ονοματεπώνυμό του.

Ευχή όλων είναι πια οι δράστες οι οποίο έχουν συλληφθεί να τιμωρηθούν παραδειγματικά προκειμένου να μην έχουμε ξανά στο μέλλον ανάλογο αποτρόπαιο φαινόμενο.

Άλκης Καμπανός: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το γκράφιτι

Άρης: Ανατριχίλα προκαλεί το τεράστιο γκράφιτι που δημιουργείται απέναντι από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός. Άρης: Ανατριχίλα προκαλεί το τεράστιο γκράφιτι που δημιουργείται απέναντι από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός.

Στο μεταξύ, η οδός Θεοδώρου Γαζή αναμένεται να μετονομαστεί και επίσημα σε οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, στην μνήμη του 19χρονου και για να μη ξεχάσει κάνεις το τελευταίο θύμα της τυφλής οπαδικής βίας στη χώρα μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άλκης Καμπανός – Άρης: Ανατριχίλα, ολοκληρώνεται το γιγαντιαίο γκράφιτι προς τιμήν του (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.