ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Amber Alert για τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον – Πως έγινε η αρπαγή του στη Κηφισιά

Συναγερμός για την εξαφάνιση 6χρονου αγοριού από την περιοχή της Κηφισιάς!
Amber Alert για τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον – Πως έγινε η αρπαγή του στη Κηφισιά

Amber Alert: Την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας έχει προκαλέσει από το βράδυ της Τρίτης (24/5), η καταγγελία της μητέρας του 6χρονου Ράινερ Τζέισον για αρπαγή του μικρού παιδιού από έναν κουκουλοφόρο στη Κηφισιά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο κανάλι του Open, η δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, όλα έγιναν στις 20:40 στην περιοχή της Κηφισιάς όταν ένας κουκουλοφόρος άνδρας το άρπαξε από το σπίτι του.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε, το παιδί βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού μαζί με την γιαγιά του, η οποία και άκουσε θόρυβο στην πόρτα, πήγε να δει ποιος είναι και τότε ο άγνωστος άνδρας βρήκε την ευκαιρία να το αρπάξει.

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Αστυνομία από τις κάμερες της περιοχής, υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας έως 45 ετών, λίγο πιο παχύς και με ύψος 1,80μ. ενώ κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει μέσω ενός βαν.

Παράλληλα, η δικηγόρος της μητέρας αναφέρθηκε και στην σχέση της πελάτισσας της με τον πατέρα του μικρού παιδιού, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει έντονη διαμάχη για το αν θα πρέπει να μείνει το παιδί στην Ελλάδα ενώ εκκρεμούν δικαστικές διαμάχες για την επιμέλεια του Ράινερ Τζέισον.

Η αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από την Κηφισιά, σήμανε Amber Alert τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Amber Alert – Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά ,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

email:116000@hamogelo.gr»

UPDATE 26/5 – 12:00: Στη Νορβηγία με πλαστό διαβατήριο οδήγησαν τον μικρό Ράινερ Τζέισον ο πατέρας του και ο Ισλανδός θείος του όπως ενημερώθηκε μέσω email το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την μητέρα του παιδιού.

Ειδήσεις τώρα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αυτός είναι ο κρυφός της πόθος

Μάρκος Σεφερλής: Η δήλωση για τους γκέι που θα συζητηθεί

Ξέφραγο αμπέλι η Αθήνα: Πακιστανοί επιδεικνύουν μαχαίρια και τσεκούρια σε περιοχές του κέντρου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Amber Alert για τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον – Πως έγινε η αρπαγή του στη Κηφισιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.