ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστασιάδης: Μηνύματα και συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Το μήνυμα των Βαγγέλη Περρή και Αντώνη Σαμαρά για το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη, αλλά και τα συλλυπητήρια από τα πολιτικά κόμματα
Αναστασιάδης: Μηνύματα και συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Συντετριμμένος είναι ο κόσμος του Τύπου αλλά και της πολιτικής σκηνής, καθώς ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Πλήθος κόσμου σπεύδει να συλλυπηθεί στην οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη ή ακόμη και να μοιραστεί μία προσωπική στιγμή που είχε μαζί του, στο άκουσμα της είδησης του χαμού του.

Ο επί χρόνια άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλης Περρής έγραψε αρχικά στο Instagram «Σαν ψέμα», ενώ λίγο αργότερα ανέβασε μία φωτογραφία από γυρίσματα ενός επεισοδίου «Όλα», με τις Δούκισσα Νομικού και Μελίνα Ασλανίδου γράφοντας: «Πάμε ξανά εγγραφή. Με άλλο τέλος αυτή τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φίλε».

Συλλυπητήρια έστειλε με το δικό του τρόπο και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, που έκανε την εξής ανάρτηση στο facebook: «Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν… Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο».

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε επίσης συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε: «Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου: «Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι», ενώ το Ποτάμι έγραψε:

«Το Ποτάμι για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη σε ηλικία μόλις 61 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του».

Αναστασιάδης: Οι πληροφορίες για την κηδεία…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναστασιάδης: Μηνύματα και συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.