ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Βορύλλας – κόμμα Νίκη: Η πατρίδα μας ζει μία εθνική τραγωδία – Η Παναγιά μας να βοηθήσει

«Τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν χωρίς πράσινο», υπογράμμισε ο κ. Οικονομόπουλος.
Ανδρέας Βορύλλας – κόμμα Νίκη: Η πατρίδα μας ζει μία εθνική τραγωδία – Η Παναγιά μας να βοηθήσει

Ανδρέας Βορύλλας – κόμμα Νίκη: Η πατρίδα μας ζει μία εθνική τραγωδία, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ από την Πάρνηθα ο βουλευτής του κόμματος.

«Ο κυβερνητικός μηχανισμός ήταν απροετοίμαστος», ανέφερε ο Ανδρέας Βορύλλας, ο οποίος με τον επισης βουλευτή της Νίκης Τάσος Οικονομόπουλο, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην Πάρνηθα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε μάλιστα η διακριτική τους παρουσία ενώ για δύο μέρες βοηθούσαν τους κατοίκους για να αντιμετωπίσουν την καταστροφική πυρκαγιά, μοιράζοντας νερά, χωρίς να γνωρίζει κανείς την πραγματική τους ταυτότητα.

«Η Παναγιά μας να βοηθήσει», κατέληξε στη δήλωσή του ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Δυστυχώς το κράτος απουσιάζει», τόνισε με την σειρά του ο Τάσος Οικονομόπουλος.

«Θα ακούσουμε στη Βουλή για άλλη μία φορά από τον πρωθυπουργό μας ότι για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή. Δεν φταίει η κλιματική αλλαγή, όταν ο μοναδικος πνεύμονας πρασίνου που έχει μείνει ακόμα στην πατρίδα μας έχει μείνει απροστάτευτος», συμπλήρωσε.

«Τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν χωρίς πράσινο», υπογράμμισε εκτός των άλλων ο κ. Οικονομόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

?>