ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Βορύλλας – Κόμμα Νίκη: Προσευχόμαστε για την φώτιση των αρμοδίων ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο τραγικό περιστατικό

Θλίψη και δέος στην κηδεία του Χρήστου Μουλά.
Ανδρέας Βορύλλας – Κόμμα Νίκη: Προσευχόμαστε για την φώτιση των αρμοδίων ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο τραγικό περιστατικό

«Αθάνατος! Ο Χρήστος Μουλάς βρίσκεται πλέον στο πάνθεον των ηρώων. Η ελληνική σημαία που υπηρέτησε ως την τελευταία του ηρωική στιγμή τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία», δήλωσε στο Sportime ο βουλευτής της Νίκης, Ανδρέας Βορύλλας, ο οποίος βρέθηκε στην κηδεία του ηρωικού χειριστή Χρήστου Μουλά, μαζί με βουλευτή του κόμματος Σπύρο Τσιρώνη, εκπροσωπώντας τη Νίκη.

«Μεγάλος ο θρήνος όμως τεράστιο και το δέος για τους ήρωές μας. Γιατί ως ήρωας λογίζεται πλέον ο Χρήστος Μουλάς και έτσι θα μνημονεύεται αιώνια», σημείωσε ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Σκύβω το κεφάλι και αποχαιρετώ και εγώ συντεντριμμένος τον αντιπτέραρχο Χρήστο Μουλά», είπε.

Ανδρέας Βορύλλας – Κόμμα Νίκη: Προσευχόμαστε για την φώτιση των αρμοδίων ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο τραγικό περιστατικό

Ανδρέας Βορύλλας - Κόμμα Νίκη: Προσευχόμαστε για την φώτιση των αρμοδίων ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο τραγικό περιστατικό

Ο Ανδρέας Βορύλλας, μιλώντας στο Sportime, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια, «με την πεποίθηση» όπως υπογράμισε ότι ο Χρήστος Μουλάς «θα συνεχίσει να μας προσέχει όλους και ως άγγελος».

«Προσευχόμαστε για την φώτιση των αρμοδίων ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο τραγικό περιστατικό απώλειας που βύθισε στη θλίψη οικογένεια, οικείους, συναδέλφους αλλά και έναν ολόκληρο λαό», κατέληξε.

«Η τιμημένη ελληνική γη δέχτηκε άλλον έναν ήρωα. Ο Χρήστος Μουλάς “έφυγε” από τα εγκόσμια όμως θα συνεχίζει να ζει στη συλλογική μνήμη ως ένας ακόμα Έλληνας ήρωας», τόνισε μιλώντας στο Sportime ο Σπύρος Τσιρώνης.

«Η ελληνική σημαία, την οποία τίμησε όσο λίγοι, αγκάλιασε τον ήρωα Χρήστο Μουλά και τον συνόδευσε προς την τελευταία του κατοικία. Αἰωνία σου ἡ μνήμη, ἀξιομακάριστε καὶ ἀείμνηστε ἀδελφὲ ἡμῶν», κατέληξε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Βορύλλας – Κόμμα Νίκη: Προσευχόμαστε για την φώτιση των αρμοδίων ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο τραγικό περιστατικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.