ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Βορύλλας: Να αναλάβουν δράση στη θεσσαλική γη επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Είχαν την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι την τραγική κατάσταση.
Ανδρέας Βορύλλας: Να αναλάβουν δράση στη θεσσαλική γη επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Ανδρέας Βορύλλας: Να αναλάβουν δράση στη θεσσαλική γη επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ζήτησε, μιλώντας στο Sportime, ο βουλευτής της Νίκης.

Ο Δημήτρης Νατσιός βρέθηκε στη Θεσσαλία, επικεφαλής κλιμακίου βουλευτών και στελεχών της Νίκης. Παρόντες και ο βουλευτης της Νίκης Ανδρέας Βορύλλας, με τον βουλευτή Λάρισας του κόμματος, Γεώργιο Ρούντα (φωτογραφία).

Ο Δημήτρης Νατσιός και το κλιμάκιο της Νίκης είχαν την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των πλημμυρών.

«Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της καταστροφής που συντελείται στη Θεσσαλία. Χαμένες ανθρώπινες ψυχές, γεωργικό, ζωικό κεφάλαιο αλλά και υποδομές κατεστραμμένα και θαμμένα κάτω από τόνους λάσπης», τόνισε μιλώντας στο Sportime, ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Είναι πλέον η ώρα το ελληνικό κράτος να προσκαλέσει ώστε να αναλάβουν την ανοικοδόμηση της θεσσαλικής γης επιστήμονες από την Ελλάδα και αν χρειαστεί και από το εξωτερικό», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Βορύλλα, ισως δεν μάθουμε ποτέ το πραγματικό κόστος αυτής της εθνικής καταστροφής στη Θεσσαλία, «όμως σίγουρα θα είναι τεράστιο», υπογράμμισε. Πρόκειται, ανέφερε, για «μία πληγή που δεν πρέπει να αφήσουμε να κακοφορμίσει».

Ανδρέας Βορύλλας: Να αναλάβουν δράση στη θεσσαλική γη επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Ανδρέας Βορύλλας: Να αναλάβουν δράση στη θεσσαλική γη επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Ο Ανδρέας Βορύλλας, υπογράμμισε πως πρέπει να γίνει «κάθε δυνατή προσπάθεια για την πλήρη καταγραφή των ζημιών αλλά και των αιτίων που οδήγησαν σε αυτή την καταστροφή».

«Η διεθνής κοινότητα και η ευρωπαϊκή οικογένεια πρέπει να δείξουν αλληλεγγύη στη χώρας μας. Τώρα, είναι πλέον ώρα για έργα και όχι για λόγια. Από λόγια εντός και εκτός Ελλάδας χόρτασαν οι πολίτες», ανέφερε.

«Να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της ανείπωτης αυτής τραγωδίας καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μου στους πληγέντες συμπολίτες μας. Η Νίκη θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να απαλύνει τον πόνο τους», κατέληξε στη δήλωσή του ο Ανδρέας Βορύλλας.

Να σημειωθεί πως η Νίκη από την πρώτα μέρα της καταστροφής στέλνει βοήθεια με νερά και τρόφιμα στις πληγείσες περιοχές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Βορύλλας: Να αναλάβουν δράση στη θεσσαλική γη επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.