ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης, μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσης, για την Ηριάννα και τον Περικλή. Όπως γνωστοποιήθηκε, δέκα άτομα ανέβηκαν στον όροφο που στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, κρέμασαν πανό από τα παράθυρα και συζήτησαν με στελέχη για την Ηριάννα...
Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης, μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσης, για την Ηριάννα και τον Περικλή.

Όπως γνωστοποιήθηκε, δέκα άτομα ανέβηκαν στον όροφο που στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, κρέμασαν πανό από τα παράθυρα και συζήτησαν με στελέχη για την Ηριάννα και τον Περικλή.

Μόλις αποχώρησαν από τα γραφεία, αστυνομικοί τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού έγινε εξακρίβωση στοιχείων.

Να υπενθυμίσουμε πως τόσο ο Περικλής όσο και η Ηριάννα βρίσκονται στη φυλακή από τον Ιούνιο του 2017, με τη δεύτερη να κατηγορείται ως μέλος της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και για οπλοκατοχή ενώ έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια χωρίς ελαφρυντικά και αναστολή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.