ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντώνης Σαμαράς: Ξεφτίλισε Μητσοτάκη για το γάμο ομοφυλόφιλων και είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

Και τι δεν... είπε ο Αντώνης Σαμαράς αποδομώντας ένα προς ένα τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αντώνης Σαμαράς: Ξεφτίλισε Μητσοτάκη για το γάμο ομοφυλόφιλων και είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

Αντώνης Σαμαράς: Ξεφτίλισε τον… Κυριάκο Μητσοτάκη για το γάμο ομοφυλόφιλων, με την κυβέρνηση να απαντά κανένα… σχόλιο.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σε μία αρχηγική ομιλία στη Βουλή είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ξεγύμνωσε τα επιχειρήματα Σαμαρά και ανέδειξε ξεκάθαρα το ρεύμα στη Νέα Δημοκρατία που είναι αντίθετο στις κυβερνητικές κινήσεις.

Και τι δεν… είπε ο Αντώνης Σαμαράς αποδομώντας ένα προς ένα τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτα απ’ όλα ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως ο γάμος των ομοφυλόφιλων δεν είναι υποχρεωτικό πεδίο για την χώρα, έκανε λόγο για κυβερνητικό ψέμα, σημείωσε πως δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα ενώ υπογράμμισε πως θα καταψηφίσει.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ανατροπή του οικογενειακού δικαίου με άμεσες επιπτώσεις σε όλη την κοινωνία ενώ μίλησε για προσχηματικά κυβερνητικά επιχειρήματα.

Αντώνης Σαμαράς: Ξεφτίλισε Μητσοτάκη για το γάμο ομοφυλόφιλων και είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

Ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε τον κίνδυνο να διεκδικήσει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να αντικατασταθεί ο τίτλος του πατέρας και της μητέρας με γονέας 1 και 2 ενώ επικαλέστηκε για το επιχείρημα του την επιστημονική έκθεση τους Βουλής.

«Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς για το κυβερνητικό νομοσχέδιο ενώ θύμισε στους βουλευτές της Ν.Δ. πως η Νέα Δημοκρατία είχε εκφραστεί υπό την τωρινή της ηγεσία αρνητικά το 2018 για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. «Τότε δεν δεχτήκαμε την αναδοχή και τώρα δεχόματε την ίδια την τεκνοθεσία», πρόσθεσε.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγω για ιδεοληψίες που εμφανίστηκαν και στο παρελθόν και ξεχάστηκαν ή απέτυχαν ενώ τόνισε πως με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο «οδηγούμε τον κόσμο στον απόλυτο κυνισμό, τον στρέφουμε εναντίον μας»

«Η ψήφος σας ακουμπά, την ψυχή, την συνείδηση και τις αγωνίες ολόκληρου του ελληνικού λαού», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Τι είπαν οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή για το γάμο ομοφυλοφίλων

Δημήτρης Νατσιός: Στο άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός έπρεπε να τελειώσει η συνεδρίαση και να πάμε όλοι στα σπίτια μας

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη γίνεται ακριβότερη την ώρα που οι μισθοί δεν ακολουθούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Κλοπή στην Πάτρα με αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια, ενώ ο δράστης φέρεται να έκανε αγορές σε περίπτερο στη γειτονιά του θύματος

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Βιβλία για παιδεραστία, σεξουαλική γιόγκα, σκοτεινά τάγματα μαγείας και Καμπαλισμό διάβαζε αποδεδειγμένα ο σατανικός Τζέφρι Επστάιν

Ελευθέριος Ανδρώνης