ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία και στα σούπερ μάρκετ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Σε 24ωρη απεργία την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου καλεί τα μέλη της η Ένωση Υπαλλήλων Εμπορίου, τροφίμων και Σούπερ μάρκετ Αθηνών και Αττικής.
Απεργία και στα σούπερ μάρκετ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Σε 24ωρη απεργία την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου καλεί τα μέλη της η Ένωση Υπαλλήλων Εμπορίου, τροφίμων και Σούπερ μάρκετ Αθηνών, Πειραιώς Δήμων και Κοινοτήτων του νομού Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΗΣΑΠ: 24ωρη απεργία την Τρίτη – Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων αποφάσισε να συμμετάσχει στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας ΕΚΑ, Ομοσπονδίες πανελλαδικά και η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 24/9/2019 και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 11.00 π.μ.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου (Σούπερ μάρκετ και γενικά των τροφίμων) να συμμετάσχουν μαζικά σε όλες τις κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτρέψουμε την ψήφιση του αντεργατικού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Πηγή www.dikaiologitika.gr

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργία και στα σούπερ μάρκετ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.