ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη πρόκληση Τούρκων -Παρενοχλούν Έλληνες ψαράδες στις Οινούσσες (vid)

Ακόμη μία θρασύτατη πρόκληση Τούρκων στο Αιγαίο Πέλαγος, σε ελληνικά χωρικά ύδατα, στις Οινούσσες.
Απίστευτη πρόκληση Τούρκων -Παρενοχλούν Έλληνες ψαράδες στις Οινούσσες (vid)

Ακόμη μία θρασύτατη πρόκληση Τούρκων στο Αιγαίο Πέλαγος, σε ελληνικά χωρικά ύδατα, στις Οινούσσες.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, το πλήρωμα του οποίου ζήτησε από σκάφος της Frontex και Έλληνες ψαράδες να αποχωρήσουν από τις Οινούσσες.

Η πρόκληση έχει ακόμη μεγαλύτερη, όταν κατέφθασε το λιμενικό της Χίου και οι Τούρκοι κάλεσαν ενισχύσεις!

Το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής έφτασε μια ανάσα από τις ελληνικές ακτές.

Όλα έγιναν στις Οινούσσες, όπου Έλληνες ψαράδες αλλά και το πλήρωμα σκάφους της Froxntex είδαν σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών υδάτων.

Το βίντεο παραχώρησε στο politischios.gr o Παράσχος Καραμπουρνιώτης. «Δε μας έφτανε ένας, ήρθε κι άλλος», ακούγεται να λέει κάποιος την ώρα που το τουρκικό σκάφος περνάει πολύ κοντά από το ελληνικό.

Η νέα πρόκληση έγινε, σύμφωνα με το politischios.gr, ενώ η ακτοφυλακή της Τουρκίας εδώ και τρεις μήνες έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται σε κάθε κλήση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου για περισυλλογή μεταναστών εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη πρόκληση Τούρκων -Παρενοχλούν Έλληνες ψαράδες στις Οινούσσες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.