ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο κι όμως αληθινό, κλέβουν το λάδι από τάφους κοιμητηρίων στην Κρήτη

Απίστευτη καταγγελία από τους κατοίκους της Ιεράπετρας στην Κρήτη.
Απίστευτο κι όμως αληθινό, κλέβουν το λάδι από τάφους κοιμητηρίων στην Κρήτη

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κρήτη, με αγνώστους να κλέβουν το λάδι από τους τάφους σε κοιμητήρια.

Όλο και περισσότερες είναι οι καταγγελίες στην Ιεράπετρα, πως πηγαίνουν σε κοιμητήρια και κλέβουν το ελαιόλαδο, αναφέροντας πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΙ, τα τελευταία χρόνια γινόντουσαν διάφορες μικροκλοπές, ωστόσο το φαινόμενο το τελευταίο διάστημα έχει γίνει όλο και πιο έντονο, αφού άγνωστοι κλέβουν ανθοδοχεία , θυμιατά, γλάστρες με φυσικά και πλαστικά λουλούδια.

Σύμφωνα με το έθιμο που υπάρχει, οι πιστοί άναβαν τα καντήλια των αγαπημένων τους προσώπων που έφυγαν από τη ζωή για 40 ημέρες, χρησιμοποιώντας λάδι.

Κάποιοι ωστόσο βρήκαν την ευκαιρία και προχωρούν στην κλοπή του με αφορμή την μεγάλη ακρίβεια που υπάρχει και το χρησιμοποιούν για δική τους χρήση στα σπίτια τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο κι όμως αληθινό, κλέβουν το λάδι από τάφους κοιμητηρίων στην Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.