ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Ζητούν διαγραφές βουλευτών από τη Ν.Δ. και έχουν ακόμα βουλευτή τον Καραμανλή μετά το έγκλημα στα Τέμπη

Τι είπε η Ασπασία Κουρουπάκη, βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών με τη ΝΙΚΗ και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του κόμματος.
Απίστευτο: Ζητούν διαγραφές βουλευτών από τη Ν.Δ. και έχουν ακόμα βουλευτή τον Καραμανλή μετά το έγκλημα στα Τέμπη

Απίστευτο να ζητούν διαγραφές βουλευτών από τη Ν.Δ. και να έχουν ακόμα βουλευτή τον Κώστα Καραμανλή μετά το έγκλημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς.

«Κύριε συνάδελφε, ζητήσατε τη διαγραφή του κυρίου Παπαδόπουλου. Εσείς τον κύριο Καραμανλή, για το Έγκλημα στα Τέμπη, θα τον διαγράψετε; Γιατί να τον παραπέμπετε στη Δικαιοσύνη δεν το βλέπει ο ελληνικός λαός», είπε η Ασπασία Κουρουπάκη, βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών με τη ΝΙΚΗ και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του κόμματος, κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού «Δημιουργική Ελλάδα: ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίο και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Ζητούν διαγραφές βουλευτών από τη Ν.Δ. και έχουν ακόμα βουλευτή τον Καραμανλή μετά το έγκλημα στα Τέμπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.