ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόδραση: Νεαρός στα Λεχαινά δραπέτευσε με τις χειροπέδες μέσα από τα χέρια των αστυνομικών

Το βράδυ της Πέμπτης 23/9 νεαρός ξέφυγε από τα χέρια αστυνομικών φορώντας τις χειροπέδες. Είχε συλληφθεί για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Απόδραση: Νεαρός στα Λεχαινά δραπέτευσε με τις χειροπέδες μέσα από τα χέρια των αστυνομικών

Απόδραση: Ένας νεαρός από χωριό της Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά Ηλίας κατάφερε να διαφύγει της ΕΛ.ΑΣ. την ώρα της μεταγωγής του.

Η Αστυνομία κλήθηκε στο χωριό όταν πατέρας και γιος είχαν έντονο επεισόδιο. Μετά από καταγγελία που έγινε βρέθηκε στο σημείο και συνέλαβε τον γιο ο οποίος μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Το μεσημέρι ακολούθησε κι άλλο επεισόδιο με τον πατέρα, αυτή τη φορά με τον δεύτερο γιο του με την ένταση να διαρκεί μέχρι το βράδυ, οπότε και ενισχυμένες δυνάμεις της Αστυνομίας έφτασαν στο χωριό και συνέλαβαν και τον δεύτερο γιο.

Ο δεύτερος γιος μεταφέρθηκε Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία του σχηματισμού της δικογραφίας αποφασίστηκε να γίνει η μεταγωγή του συγκεκριμένου νεαρού στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο της μεταφοράς του, λίγο πριν τον βάλουν μέσα στο περιπολικό και ενώ του είχαν περαστεί χειροπέδες, κατάφερε να διαφύγει του ελέγχου των αστυνομικών και άρχισε να τρέχει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον κυνηγάνε μαζί με πολίτες ωστόσο δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν. Αυτή τη στιγμή ο νεαρός διαφεύγει ακόμη της σύλληψης του και εκτιμάται ότι κρύβεται σε κοντινή περιοχή ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του. Η τοπική κοινωνία έχει αναταραχθεί από την απόδραση.

Όσον αφορά τους αστυνομικούς από τους οποίους ξέφυγε έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόδραση: Νεαρός στα Λεχαινά δραπέτευσε με τις χειροπέδες μέσα από τα χέρια των αστυνομικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις