ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόφαση σταθμός για τους εργαζομένους στα ταχυφαγεία (video

Ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας άναψε το «πράσινο φως» για αύξηση των μισθών, απορρίπτοντας την έφεση που είχε υποβάλει η πλευρά των εργοδοτών κατά της υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και αναγνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να καλύπτονται από την κλαδική σύμβαση που εφαρμόζεται ήδη στον κλάδο του επισιτισμού. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο γ.γ....
Απόφαση σταθμός για τους εργαζομένους στα ταχυφαγεία (video

Ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας άναψε το «πράσινο φως» για αύξηση των μισθών, απορρίπτοντας την έφεση που είχε υποβάλει η πλευρά των εργοδοτών κατά της υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και αναγνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να καλύπτονται από την κλαδική σύμβαση που εφαρμόζεται ήδη στον κλάδο του επισιτισμού.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης η απόφαση ειναι άμεσα εφαρμοστέα και ο εργοδότης από τη στιγμή που θα γίνει ΦΕΚ θα πρέπει να την εφαρμόσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόφαση σταθμός για τους εργαζομένους στα ταχυφαγεία (video», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.