ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μετρό

Κανονικά κινούνται οι συρμοί του μετρό σε όλο το μήκος της γραμμής 2 Ανθούπολη – Ελληνικό, αφού αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση. Ακόμη, ο ΑΔΜΗΕ τονίζει στην ανακοίνωσή του πως ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τιαφορά στο δίκτυο μεταφοράς. Πλέον, όλες οι περιοχές της Αττικής που επηρεάστηκαν από τη βλάβη αναμένεται να ηλεκτροδοτηθούν άμεσα. «Στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται η...
Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μετρό

Κανονικά κινούνται οι συρμοί του μετρό σε όλο το μήκος της γραμμής 2 Ανθούπολη – Ελληνικό, αφού αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση.

Ακόμη, ο ΑΔΜΗΕ τονίζει στην ανακοίνωσή του πως ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τιαφορά στο δίκτυο μεταφοράς. Πλέον, όλες οι περιοχές της Αττικής που επηρεάστηκαν από τη βλάβη αναμένεται να ηλεκτροδοτηθούν άμεσα.

«Στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια. Ο ΑΔΜΗΕ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι εκτεταμένες διακοπές ρεύματος δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους δρόμους, καθώς τέθηκαν εκτός λειτουργίας φανάρια. Παράλληλα, η Πυροσβεστική δέχτηκεδεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ.

Μπλακ αουτ στην Αθήνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μετρό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.