ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποθρασύνθηκαν τελείως: «Προσδιοριστικό ακροδεξιών» οι Ελληνικές σημαίες σύμφωνα με Πορτοσάλτε και ΣΚΑΪ!

Ο... πρώην «μακεδονομάχος» Άρης Πορτοσάλτε και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Σήμερα», είπαν πως «όπου βλέπεις πολλές Ελληνικές σημαίες» πρόκεται για... «ακροδεξιά στοιχεία»!
Αποθρασύνθηκαν τελείως: «Προσδιοριστικό ακροδεξιών» οι Ελληνικές σημαίες σύμφωνα με Πορτοσάλτε και ΣΚΑΪ!

Ένα νέο «ρεκόρ» αναισχυντίας κατέγραψε ο… πρωταθλητής στην κακόβουλη προπαγάνδα  Άρης Πορτοσάλτε και η παρέα του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Σήμερα», αφού όλοι μαζί αποφάσισαν να προσβάλλουν την ιερότητα της Ελληνικής σημαίας, προκειμένου να επικοινωνήσουν μια άθλια επίθεση προς ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τα αντιδημοκρατικά μέτρα υποχρεωτικότητας που επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δείχνοντας πλάνα από τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, το πάνελ της εκπομπής έπαθε… αναφυλαξία από την ύπαρξη πολλών Ελληνικών σημαιών.

Ο Άρης Πορτοσάλτε σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ανοησίας είπε πως «όπου βλέπεις πολλές σημαίες καταλαβαίνεις ότι είναι προσδιοριστικό» ακροδεξιών στοιχείων και χρυσαυγιτών, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου σιγόνταρε το τηλεοπτικό παραλήρημα λέγοντας πως σε αυτές τις συγκεντρώσεις βρίσκεται πάντα «σε πρώτο πλάνο η Ελληνική Σημαία, ο Εθνικός Ύμνος και οι (θρησκευτικές) εικόνες». Ενώ και ο Δημήτρης Οικονόμου συμφώνησε πως πρόκειται για «ακροδεξιά στοιχεία».

Είναι τουλάχιστον θλιβερό – αν όχι εξοργιστικό – να γίνεται μια τέτοια άθλια προπαγάνδα που για να υποστηριχθούν τα στρεβλά αφηγήματα μιας «δημοσιογραφικής» εκπομπής (λέμε τώρα), να εξισώνεται η Ελληνική σημαία, ο Εθνικός Ύμνος και οι ιερές εικόνες, με την ιδεολογία και τη δράση της ακροδεξιάς. Να λέγονται τέτοια αντεθνικά αίσχη από δημοσιογράφους, μόνο και μόνο για να προστατευτεί η εικόνα της κυβέρνησης.

Ας μας πουν εκεί στον ΣΚΑΪ, από πότε θεωρείται «ακροδεξιά» πράξη το να κρατάς μια σημαία της πατρίδας σου; Από πότε είναι «χρυσαυγίτικο» προσδιοριστικό το να ψέλνεις τον Εθνικό σου Ύμνο; Από πότε είναι «ακροδεξιές» οι εικόνες της Ορθοδοξίας; Τι εθνομηδενιστική διαστροφή είναι αυτή;

Ο «μακεδονομάχος» Πορτοσάλτε ξαφνικά έπαθε… αποστροφή για τις σημαίες

Ξέχασε ο Άρης Πορτοσάλτε όταν το έπαιζε… μακεδονομάχος και κάλυπτε τα συλλαλητήρια του Συντάγματος για τη Μακεδονία (που τα εκμεταλλεύτηκε η αγαπημένη του ΝΔ για να κερδίσει ψήφους, και στη συνέχεια πρόδωσε τις θέσεις της) τα οποία ήταν πλημμυρισμένα από Ελληνικές σημαίες; Όλες αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου τι ήταν τότε κατά τον Άρη Πορτοσάλτε; Ακροδεξιοί; Ρεπορτάζ σε συλλαλητήριο ακροδεξιών έκανε τότε με… τιμή και καμάρι; Ή μόλις τώρα «ανακάλυψε» πως όπου βλέπεις πολλές σημαίες είναι… κακό σημάδι;

Τι πιο φυσιολογικό από το να κρατά μια Ελληνική σημαία κάποιος που διαδηλώνει για τα κακώς κείμενα της χώρας του; Δηλαδή τι πρέπει να κρατούν οι διαδηλωτές σύμφωνα με το ΣΚΑΪ; Σημαία άλλης χώρας; Σημαία κάποιου κόμματος; Σημαία της Pfizer; Πλακάτ με τους σπόνσορες του ΣΚΑΪ; Ας μας εξηγήσουν να ξέρουμε!

Κάπου πρέπει να λάβει τέλος αυτή η αποθράσυνση. Δεν μπορεί να προσβάλλονται βάναυσα τα εθνικά μας σύμβολα από δημοσιογράφους που για να πουν το ποιηματάκι τους, τα ταυτίζουν με νεοναζιστικά μορφώματα. Έχει και η διατεταγμένη υπηρεσία κάποια όρια.

Και πάνω απ’ όλα είναι γελοίο να τολμά να μιλά για «ακροδεξιά» κάποιος που αποκαλούσε «στόκους» και «ψέκια» τους συμπολίτες του, που ζητούσε να κοπούν οι συντάξεις από τους ανεμβολίαστους, που ζητούσε υποχρεωτικό εμβολιασμό «στη σειρά» και τόσα άλλα ανεκδιήγητα που έχει εκστομίσει ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποθρασύνθηκαν τελείως: «Προσδιοριστικό ακροδεξιών» οι Ελληνικές σημαίες σύμφωνα με Πορτοσάλτε και ΣΚΑΪ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.