ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απρόκλητη επίθεση άνδρα των ΜΑΤ – Έσπασε μέχρι και τζαμαρία από μαγαζί (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα πλάνα που έρχονται με άνδρες των ΜΑΤ από τα επεισόδια στα Εξάρχεια.
Απρόκλητη επίθεση άνδρα των ΜΑΤ – Έσπασε μέχρι και τζαμαρία από μαγαζί (video)

Άνδρες των ΜΑΤ έχουν καταγραφεί να σπάνε τζάμια καταστήματος στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια επεισοδίων το μεσημέρι της Τρίτης (26/10).

Η πορεία διοργανώθηκε ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA από τους 14 φοιτητές οι οποίοι είχαν συλληφθεί κατά την εκκένωση της Πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένας άνδρας των ΜΑΤ σπάει μπροστά στα μάτια του έντρομου κόσμου μια τζαμαρία καταστήματος στην περιοχή.

Μάλιστα, από τα τζάμια τραυματίζεται μια κοπέλα η οποία ρωτά τον αστυνομικό «τι κάνεις είσαι τρελός;» κι εκείνος της απαντά προκλητικά «ναι είμαι τρελός!».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Την 12.30 ώρα σήμερα (Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021), με πρωτοβουλία διαφόρων Συλλογικοτήτων και Συνελεύσεων, πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο, κατά το οποίο συγκεντρώθηκαν σταδιακά (150) περίπου άτομα, στο χώρο των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι, μέσω τον οδών Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄- Ακαδημίας και Σίνα κινήθηκαν στην οδό Σόλωνος. Οι πορευόμενοι αιφνιδιαστικά επιτέθηκαν με ρίψη πυροσβεστήρων, καρεκλών και άλλων αντικειμένων στις αστυνομικές δυνάμεις που ακολουθούσαν, οι οποίες άμεσα τους απώθησαν.

Οι συγκεντρωθέντες, στο ύψος της οδού Ζωοδόχου Πηγής, εκδήλωσαν εκ νέου επίθεση κατά των αστυνομικών δυνάμεων με ρίψη αντικειμένων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις με χρήση των αναγκαίων μέσων τους απώθησαν και οι συγκεντρωθέντες διαλύθηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Από τις ανωτέρω επιθέσεις τραυματίσθηκαν πέντε (5) αστυνομικοί, ενώ από το σημείο προσήχθησαν έξι (6) άτομα.

Προανακρίσεως επελήφθη η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, ενώ για τα συμβάντα στην ανωτέρω συγκέντρωση, ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απρόκλητη επίθεση άνδρα των ΜΑΤ – Έσπασε μέχρι και τζαμαρία από μαγαζί (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.