ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ο Όσιος Λουκάς με βοήθησε να εκλεγώ Αρχιεπίσκοπος – Είχα περάσει μεγάλη δοκιμασία

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε για τον Όσιο Λουκά και το πόσο τον βοήθησε σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής του.
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ο Όσιος Λουκάς με βοήθησε να εκλεγώ Αρχιεπίσκοπος – Είχα περάσει μεγάλη δοκιμασία

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ο Όσιος Λουκάς με βοήθησε να εκλεγώ Αρχιεπίσκοπος είπε μεταξύ άλλων στην pemptousia.tv και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο ο κ. Ιερώνυμος.

«Αποτελεί στυλοβάτη του Μοναχισμού ο Όσιος Λουκάς και “φάρο” φωτεινό για την Βοιωτία το Μοναστήρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μακαριώτατος τόνισε ιδιαίτερα τον σημαντικό ρόλο του Μοναστηριού στην Ελληνική Επανάσταση καθώς εκεί, την 27η Μαρτίου 1821 κηρύχθηκε η Επανάσταση στη Ρούμελη.

«Είμαι ευεργετημένος από τον Όσιο Λουκά», είπε συγκινημένος ο Αρχιεπίσκοπος αφού ο «Όσιος με βοήθησε να εκλεγώ Αρχιεπίσκοπος το 2008 και ενώ είχα περάσει μεγάλη δοκιμασία με συκοφαντίες και πολλές κατηγορίες».

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη σήμερα στις 16.05 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv.

Διαβάστε περισσότερα στο orthodoxianewsagency.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ο Όσιος Λουκάς με βοήθησε να εκλεγώ Αρχιεπίσκοπος – Είχα περάσει μεγάλη δοκιμασία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.