ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνείται τις κατηγορίες ο Σαρκοζί

Διαβεβαίωσε πως «ουδέποτε πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Γάλλων»
Αρνείται τις κατηγορίες ο Σαρκοζί

Αρνήθηκε ξανά τις κατηγορίες για παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής του καμπάνιας από το καθεστώς Καντάφι,ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμός TF1, μίλησε για συκοφαντία σε βάρος του, και τόνισε πως: «Δεν υπάρχει παρά μόνο το μίσος, η λάσπη, η μετριότητα, η συκοφαντία», ενώ είπε πως μπορεί για εκείνον η πολιτική να έχει τελειώσει, αλλά η Γαλλία δεν θα τελειώσει ποτέ.

«Οφείλω στους Γάλλους την αλήθεια: ποτέ δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη τους» υποστήριξε ο Νικολά Σαρκοζί.

Υπενθυμίζουμε πως στον πρώην Γάλλο πρόεδρο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του καμπάνιας από τη Λιβύη,αποδοχή λιβυκών κρατικών πόρων καθώς και παθητική δωροδοκία.

Ωστόσο όπως υπογράμμισε ο Σαρκοζί η τιμή του θα «θριαμβεύσει», ενώ όταν ρωτήθηκε για την ανάκρισή του, ανέφερε πως δεν υπήρξε κάποιο νέο στοιχείο σε βάρος του, ενώ αποκάλυψε πως δεν γνώριζε κανένα από τα στοιχεία αφού δεν είχε πρόσβαση το φάκελό του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι αρχές έχουν απαγορεύσει στον Σαρκοζί να ταξιδέψει στη Λιβύη αλλά και να συναντηθεί με συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και δύο στενοί συνεργάτες του, ο Κλοντ Γκεάν και ο Μπρις Ορτεφέ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ