ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση μέτρων: Επιστρέφει η μουσική, αλλάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Νέα άρση μέτρων ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας σήμερα το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρωση. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος προκειμένου να ανακοινωθεί περαιτέρω άρση μέτρων για τον κορονοϊό, κάτι που θα γίνει από το Υπουργείο Υγείας στην καθιερωμένη ενημέρωση στις 19:00. O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, θα...
Άρση μέτρων: Επιστρέφει η μουσική, αλλάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Νέα άρση μέτρων ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας σήμερα το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρωση.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος προκειμένου να ανακοινωθεί περαιτέρω άρση μέτρων για τον κορονοϊό, κάτι που θα γίνει από το Υπουργείο Υγείας στην καθιερωμένη ενημέρωση στις 19:00.

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, θα γνωστοποιήσουν την επαναφορά μουσικής στην εστίαση αλλά με όρους.

Η επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάσει και θα κάνει τις δικές της συστάσεις σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να γίνει η νέα άρση των μέτρων.

Παράλληλα, εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί και παράταση στην απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία όμως θα ξεκινάει μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 01:30 και όχι στις 00:15 όπως ήταν μέχρι τώρα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σημείωσε πως δεν τίθεται θέμα για κατάργησή της, αλλά για διεύρυνση καθώς «ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία». Πάντως, όλα τα ενδεχόμενα έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται διεξοδικά.

«Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή περιμένουμε την εισήγηση της για τη διεύρυνση του ωραρίου και της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους. Νομίζω πρέπει να συζητάμε για διεύρυνση, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την πανδημία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο (12/6) και μετά.

Τέλος, αναμένεται να ανακοινωθούν νέες οδηγίες για τις δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων. Οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις όπως όλα δείχνουν θα αυξηθούν από τους 100 στους 200. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο: Απολύσεις εργαζομένων που αρνούνται να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό

Βόλος: Ο ντελιβεράς ανησύχησε επειδή σταμάτησε να παραγγέλνει. Τον βρήκαν νεκρό

Εμβολιασμός στο σπίτι: Πότε ξεκινάει, ποιοι μπορούν να το κάνουν;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρση μέτρων: Επιστρέφει η μουσική, αλλάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.