ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασθενής με κορονοϊό το έσκασε από το Ιπποκράτειο

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη χώρα μας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ασθενείς με κορονοϊό το έσκασε από το Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύονταν και περιφέρεται στην Αττική. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αρχές ψάχνουν έναν Αφγανό ο οποίος το πρωί του Σαββάτου το «έσκασε» από την παθολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Η εισαγωγή του νεαρού έγινε την...
Ασθενής με κορονοϊό το έσκασε από το Ιπποκράτειο

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη χώρα μας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ασθενείς με κορονοϊό το έσκασε από το Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύονταν και περιφέρεται στην Αττική.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αρχές ψάχνουν έναν Αφγανό ο οποίος το πρωί του Σαββάτου το «έσκασε» από την παθολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Η εισαγωγή του νεαρού έγινε την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, όταν οι γιατροί επισκέφθηκαν τον θάλαμο για τις καθιερωμένες εξετάσεις στους ασθενείς, διαπίστωσαν πως ο νεαρός έλειπε από το κρεβάτι του.

Σύμφωνα, δε, με τις μαρτυρίες των άλλων ασθενών ο ασθενής που αναζητείται άνοιξε το παράθυρο, πήδηξε από ύψος περίπου δυο μέτρων και εξαφανίστηκε.

Σοκ και πολλά ερωτήματα προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 39χρονου άνδρα από την Ποριά Καστοριάς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε καραντίνα κατ’ οίκον καθώς εργαζόταν σε εργοστάσιο όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, καθώς ο άτυχος άντρας εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως εποχικός υπάλληλος στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά όπου υπήρξε μεγάλη διασπορά του κορονοϊού.

Πηγή: megatv.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ασθενής με κορονοϊό το έσκασε από το Ιπποκράτειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.