ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός κλωτσά άντρα με πατερίτσες και γύψο στο πόδι (vid)

Ένα ντροπιαστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, που φαίνεται ένας αστυνομικός να κλωτσάει έναν άνδρα με πατερίτσες και γύψο. Συγκεκριμένα, το συμβάν αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο μετρό της Ομόνοιας, με τους περαστικούς να τραβάνε με τα κινητά τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έρχονται νέα μέτρα στην Αττική! Ο άτυχος άνδρας που βρίσκεται...
Αστυνομικός κλωτσά άντρα με πατερίτσες και γύψο στο πόδι (vid)

Ένα ντροπιαστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, που φαίνεται ένας αστυνομικός να κλωτσάει έναν άνδρα με πατερίτσες και γύψο.

Συγκεκριμένα, το συμβάν αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο μετρό της Ομόνοιας, με τους περαστικούς να τραβάνε με τα κινητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έρχονται νέα μέτρα στην Αττική!

Ο άτυχος άνδρας που βρίσκεται στο πάτωμα, ξεκαθαρίζει ότι έχει κάνει χειρουργικές επεμβάσεις και έχει σπασμένο πόδι και κάπου εκεί ο αστυνομικός φαίνεται να τον κλωτσάει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστυνομικός κλωτσά άντρα με πατερίτσες και γύψο στο πόδι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.