ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΤΑΚΑ-ΣΟΚ από πρόεδρο Ένωσης Ιατρών-Νοσοκομείων: «Ξεχάστε τα ρεβεγιόν»

Δηλώσεις σχετικά με το πόσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί το νέο lockdown έκανε η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά. «Με τα μέτρα που λάβαμε το επόμενο 15νθημερο λογικά θα δούμε αρχικά μια σταθεροποίηση και στην συνέχεια μείωση των κρουσμάτων γεγονός που θα οδηγήσει και μείωση στον αριθμό των νοσηλευόμενων αλλά...
ΑΤΑΚΑ-ΣΟΚ από πρόεδρο Ένωσης Ιατρών-Νοσοκομείων: «Ξεχάστε τα ρεβεγιόν»

Δηλώσεις σχετικά με το πόσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί το νέο lockdown έκανε η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά.

«Με τα μέτρα που λάβαμε το επόμενο 15νθημερο λογικά θα δούμε αρχικά μια σταθεροποίηση και στην συνέχεια μείωση των κρουσμάτων γεγονός που θα οδηγήσει και μείωση στον αριθμό των νοσηλευόμενων αλλά και των διασωληνωμένων. Από την πορεία των δύο αυτών δεικτών θα εξαρτηθεί και η πορεία των μέτρων», δήλωσε η κα Παγώνη ενώ συνέχισε προειδοποιώντας τους πολίτες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Οδός: Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια (vid)

«Ξεχάστε τα ρεβεγιόν. Φέτος θα γιορτάσουμε στα σπίτια μας χωρίς οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις. Επίσης δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να επιτραπούν τα ταξίδια στα χωριά. Αν κάποιοι από αυτούς που είναι ασυμπτωματικοί ταξιδέψουν και μεταδώσουν εκ νέου τον ιό η κατάσταση θα γίνει ξανά πολύ δύσκολη».

Παρότι εμφανίστηκε αισιόδοξη πως η εστίαση θα έχει ανοίξει μέσα στο 2020, η κα Παγώνη ήταν κάθετη ότι αν δεν ακολουθηθούν πιστά τα μέτρα και οι απαγορεύσεις μέσα στο 2020 θα υπάρξει και άλλο lockdown για να μην οδηγηθεί σε αδιέξοδο το σύστημα υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Lockdown: Τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοιχτά

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: «Χαιρόμαστε που ο Μητσοτάκης …»

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΤΑΚΑ-ΣΟΚ από πρόεδρο Ένωσης Ιατρών-Νοσοκομείων: «Ξεχάστε τα ρεβεγιόν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.