ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική Οδός: Μεγάλο κυκλοφορικό χάος

Πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτή την ώρα στην Αττική οδό
Αττική Οδός: Μεγάλο κυκλοφορικό χάος

Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί, όπως αναφέρει η Αττική Οδός, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.

Η θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη, με αποτέλεσμα αρκετός να είναι ο κόσμος που πήρε το αυτοκίνητο του και αποφάσισε να πάει για μία βουτιά.

Έτσι έχει δημιουργηθεί το μποτιλιάρισμα, που μέχρι τώρα εμποδίζει τη νορμάλ  κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η Αττική Οδός, οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν αρκετά μεγάλη υπομονή, ειδικά στο ρεύμα προς το Μαρκόπουλο.

Αυτή την ώρα τα οχήματα κινούνται με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες, ενώ γίνονται συνεχόμενες στάσεις, αφού η κίνηση είναι μεγάλη και πολλά αμάξια είναι ακινητοποιημένα, στη γέφυρα προς Μαρκόπουλο.

Όπως αναφέρεται το όλο θέμα αρχίσει από το «δαχτυλίδι» του Αμαρουσίου, με την Αττική οδό να τονίζει ότι οι καθυστερήσει είναι μεγαλύτερες στην  έξοδο 15, ενώ τα αυτοκίνητα που έχουν προορισμό προς τη Μαρκοπούλου, ακινητοποιήθηκαν στη γέφυρα στην έξοδο 20.

Σίγουρα όπως προείπαμε, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και ο αίθριος καιρός, που παρουσιάζει άνοδο της θερμοκρασίας και κάνει την ατμόσφαιρα πάρα πολύ ζεστή.

Έτσι οι κοντινότερες στην Αθήνα παραλίες αναμένεται να γεμίσουν, προκειμένου οι πολίτες να δροσιστούν και να αντιμετωπίσουν το πρώτο κύμα, υψηλών θερμοκρασιών που πλήττει τη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται να υπάρξουν ωστόσο πρόσκαιρες νεφώσεις, προς τις απογευματινές ώρες, όπου λογικά τα πράγματα θα γίνουν λίγο καλύτερα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττική Οδός: Μεγάλο κυκλοφορικό χάος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.