ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτές είναι οι 21 πόλεις των σημερινών συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία

Στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, τα παράλληλα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για τις διαπραγματεύσεις του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 21 πόλεις στις οποίες θα γίνουν οι συγκεντρώσεις, ενώ δεν αποκλείεται αυτές να αυξηθούν. Πρόκειται για τις: Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια,...
Αυτές είναι οι 21 πόλεις των σημερινών συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία

Στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, τα παράλληλα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για τις διαπραγματεύσεις του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 21 πόλεις στις οποίες θα γίνουν οι συγκεντρώσεις, ενώ δεν αποκλείεται αυτές να αυξηθούν.

Πρόκειται για τις: Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, αλλά και Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδος, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα, Βόλο, Κω και Ρόδο, Κρήτη.

Στην ανακοίνωση της η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», αναφέρει ότι θα αποκλειστούν ακραία πρόσωπα και συμπεριφορές, αλλά και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

«Όσα με σαφήνεια ξεκαθαρίστηκαν στις συνεντεύξεις τύπου για τη διοργάνωση των αυριανών συγκεντρώσεων εξακολουθούν να ισχύουν στο ακέραιο. Στο βήμα των εκδηλώσεων θα βρεθούν και θα μιλήσουν οι Δήμαρχοι των πόλεων, οι οικείοι Μητροπολίτες και οι ομιλητές που ορίστηκαν από την Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Στις εξέδρες των αυριανών(σ.σ: σημερινών) κινητοποιήσεων δεν έχουν θέση τα κόμματα. Αύριο μιλάει ο λαός» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της «Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτές είναι οι 21 πόλεις των σημερινών συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.