ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπογδάνος στον ΑΝΤ1: «Όταν ρωτάτε τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός, γελοιοποιείστε» (vid)

Στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και προκάλεσε χαμό, μιλώντας για την παρουσία του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι στέλνοντας κάποιος sms με το 6, μπορεί να απομακρυνθεί για σωματική άσκηση από τον τόπο κατοικίας. Μάλιστα, υπήρξε ένταση με τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιάννη Στρατάκη, ο οποίος τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραβίασε τα μέτρα...

Μπογδάνος στον ΑΝΤ1: «Όταν ρωτάτε τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός, γελοιοποιείστε» (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και προκάλεσε χαμό, μιλώντας για την παρουσία του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι στέλνοντας κάποιος sms με το 6, μπορεί να απομακρυνθεί για σωματική άσκηση από τον τόπο κατοικίας.

Μάλιστα, υπήρξε ένταση με τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιάννη Στρατάκη, ο οποίος τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραβίασε τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ιδιωτικά εργαστήρια και γιατροί σταματούν τα τεστ λόγω διατίμησης (vid)

«Τι παραβίασε; Ποδήλατο κάνεις χωρίς μάσκα», είπε και εκεί δέχθηκε την ερώτηση «τι μήνυμα έστειλε για να πάει στην Πάρνηθα;» που προκάλεσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος είπε:

«Κύριε Στρατάκη δεν παραλογίζεστε απλά, γελοιοποιείται την ιδιότητά σας. Όταν ρωτάτε τι νούμερο έστειλε ο Πρωθυπουργός για να πάει στην Πάρνηθα, γελοιοποιείται την ιδιότητά σας, δεν ντρέπεστε που λέγεστε δημοσιογράφος; Τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός; Το να ρωτάτε τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός για κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα είναι γελοίο.».

Exit mobile version