ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάνδρι: Μάχη με τον χρόνο για τις μάσκες στα σχολεία (pics)

Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα στελέχη του Δήμου Χαλανδρίου, προκειμένου τη Δευτέρα (14/9) οι μάσκες να βρίσκονται στα σχολεία της περιοχής. «Παρασκευή, ώρα 7.40μμ και η τύχη των μασκών που υποσχέθηκαν αγνοείται. Αναμενόμενο, μιας και η απόφαση για κεντρική προμήθεια μέσω της ΚΕΔΕ, την τελευταία στιγμή, ήταν σίγουρο ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:...

Χαλάνδρι
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα στελέχη του Δήμου Χαλανδρίου, προκειμένου τη Δευτέρα (14/9) οι μάσκες να βρίσκονται στα σχολεία της περιοχής.

«Παρασκευή, ώρα 7.40μμ και η τύχη των μασκών που υποσχέθηκαν αγνοείται.

Αναμενόμενο, μιας και η απόφαση για κεντρική προμήθεια μέσω της ΚΕΔΕ, την τελευταία στιγμή, ήταν σίγουρο ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπράβο σε Ν. Χατζηνικολάου και ΑΝΤ1 που φιλοξένησαν τον Φ. Βόβολη και την αντίθετη άποψη στη χρήση μάσκας

Αφού λοιπόν ματαίως περιμέναμε μέχρι τώρα, αποφασίσθηκε να ενεργοποιηθεί η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου που πήραμε στις 20 Αυγούστου μετά τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας ότι η μάσκα είναι ατομική ευθύνη.

Η αγορά ολοκληρώθηκε, οι μάσκες παρελήφθησαν, προκειμένου να καλύψουμε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οι μάσκες, λοιπόν, ήρθαν και αυτήν την ώρα οι άνθρωποι από το τμήμα παιδείας, την σχολική επιτροπή και η αντιδήμαρχος παιδείας Ι. Αθανασάτου δίνουν μάχη με τον χρόνο, ώστε τη Δευτέρα όλες να είναι στη θέση τους.

Έχουν τον σεβασμό και την αγάπη όλων μας», αναφέρει ο Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου, σε ανάρτησή του.

Exit mobile version