ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: «Μη γίνουμε Ιταλία» (vid)

Όσα είπε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη...
Χαρδαλιάς: «Μη γίνουμε Ιταλία» (vid)

Στην καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση αναφορικά με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, μίλησε και ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε έντονο ύφος για μία ακόμη φορά.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, στο ξεκίνημα της ενημέρωσής του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πριν από 24 ημέρες στην Ιταλία τα νούμερα ήταν όπως είναι τώρα στην Ελλάδα. Δεν λέμε ότι θα έχουμε τα ίδια νούμερα και εμείς στη συνέχεια, αλλά μη γίνουμε Ιταλία».

Στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν θα βγούμε αλώβητοι απ’ αυτή τη μάχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ελλάδα: 35 νέα κρούσματα – 18 διασωληνωμένοι

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Κάθε απόφασή μας είναι σημαντική. Το τέλος του πολέμου είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε, αν κάνουμε όλοι στις σωστές επιλογές.

θα χρειαστεί να ξαναγεννηθούμε και μία και δύο και πολλές φορές ακόμα. Το πόσο θα αλλάξει όμως ο κόσμος μας εξαρτώνται από εμάς. Και τις αποφάσεις που θα πάρουμε, ας πάρουμε τις σωστές.

Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες υγιεινής».

Σε ερώτηση για το αν η Κυβέρνηση εξετάζει να πάρει περαιτέρω μέτρα, προφανώς την απαγόρευση κυκλοφορίας, απάντησε: «Όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι και όλα τα μέτρα είναι μπροστά μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς: «Μη γίνουμε Ιταλία» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.