ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χίος: Υποχώρησε από μετασεισμό τμήμα του καταφυγίου της Φάρκαινας

Κατέρρευσε έπειτα από μετασεισμό 3,7 ρίχτερ το πρωί της Κυριακής 1/11 τμήμα του αλιευτικού καταφυγίου της Φάρκαινας. Χίος: Οι αλιείς είδαν το ρήγμα που είχε προκληθεί και λίγο αργότερα, τμήμα του χερσαίου τμήματος κατέρρευσε με τα μπάζα να πέφτουν μέσα στο λιμάνι. Άμεσα έφθασε στο σημείο περιπολικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου αλλά και ο πρόεδρος με...
Χίος: Υποχώρησε από μετασεισμό τμήμα του καταφυγίου της Φάρκαινας

Κατέρρευσε έπειτα από μετασεισμό 3,7 ρίχτερ το πρωί της Κυριακής 1/11 τμήμα του αλιευτικού καταφυγίου της Φάρκαινας.

Χίος: Οι αλιείς είδαν το ρήγμα που είχε προκληθεί και λίγο αργότερα, τμήμα του χερσαίου τμήματος κατέρρευσε με τα μπάζα να πέφτουν μέσα στο λιμάνι.

Άμεσα έφθασε στο σημείο περιπολικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου αλλά και ο πρόεδρος με στελέχη του Λιμενικού Ταμείου που περιέφραξαν τον χώρο.

Παράλληλα ειδοποιήθηκαν αλιείς για την απομάκρυνση των βαρκών τους ώστε να μην προκληθούν ζημιές.

ΠΗΓΗ: politischios.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χίος: Υποχώρησε από μετασεισμό τμήμα του καταφυγίου της Φάρκαινας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.