ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χίος: Νέες καταστροφές σε κτήματα γύρω από τη ΒΙΑΛ

Δείτε τις ζημιές που έχουν προκληθεί σε ιδιωτικές περιουσίες περιμετρικά της ΒΙΑΛ
Χίος: Νέες καταστροφές σε κτήματα γύρω από τη ΒΙΑΛ

Χίος: Οι καταστροφές στα κτήματα που βρίσκονται περιμετρικά της ΒΙΑΛ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με αποτέλεσμα οι γύρω κάτοικοι να έχουν αγανακτήσει.

Οι πολίτες του νησιού διαμαρτύρονται έντονα για την υπάρχουσα κατάσταση στην περιοχή όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες, η οποία μοιάζει να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Χίος: Σε ανάρτησή του μάλιστα στα social media ένας κάτοικος έγραψε:

«Οι καταστροφές και οι κλεψιες συνεχίζονται στα κτήματα γύρω από τη ΒΙΑΛ.. Πάει και η άλλη πέργκολα .. στην αγροικία μας πού την είχαν κάνει θερινή την Μ.Εβδομαδα ,έκλεψαν όλα τα ξύλινα δοκάρια.. πήραν και τις σιδερένιες πόρτες.. έκλεψαν τα σίδερα από τις κληματαριές και τα κλήματα πεσμένα κάτω είναι σα να παρακαλούν κι αυτά για βοήθεια.. Μόνο η ξύλινη σκεπή έμεινε και τα κεραμίδια (ίσως τώρα που γράφω να τα έχουν πάρει κι αυτά)..

Όσο για το μαγκανο 90 χρόνια έστεκε όρθιο.. ούτε τα φυσικά φαινόμενα ούτε ο χρόνος το γκρέμισε αλλά ξένα ανθρω πίνα χέρια…πήραν τη μεγάλη γούρνα που έβγαινε το νερό για να την κάνουν μπάρμπεκιου.. Οι φιλοξενούμενοι έτσι ανταποδίδουν την φιλοξενία… ολοκληρωτική καταστροφή..Το Χαλκειός ένα παραδοσιακό χωριό γεμάτο ζωή, στολίδι στα καμποχωρα με μεγάλη ανοικοδόμηση τα τελευταία χρόνια με ανθρώπους του μόχθου που καλλιεργούσαν με αγάπη τη γη τους υποφέρει και καταστρέφεται.. κρίμα.. κρίμα….»

Δείτε τη δημοσίευση και τις φωτογραφίες από τις καταστροφές στις ιδιωτικές περιουσίες:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=104638571235249&id=100050673181425

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Τρίτη, στις 6 το διάγγελμα επιστροφής στην κανονικότητα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χίος: Νέες καταστροφές σε κτήματα γύρω από τη ΒΙΑΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.