ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικάζεται η 55χρονη που χαράκωνε βρέφη

Θα δικαστεί την Παρασκευή
Δικάζεται η 55χρονη που χαράκωνε βρέφη

Ενώπιον δικαστή αναμένεται να βρεθεί η 55χρονη η οποία χαράκωνε βρέφη στα νότια προάστια.

Η γυναίκα αναμένεται να δικαστεί την Παρασκευή ενώ σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 55χρονη φέρεται να χαράκωσε τέσσερα μωρά στο πόδι, ενώ αυτά βρίσκονταν στην αγκαλιά της μητέρας τους.

Οι αρχές ανέφεραν πως, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η ίδια σύμφωνα με πηγές αρνείται τις κατηγορίες και φέρεται να δήλωσε:

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Άδικα κατηγορούμαι. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά, δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δικάζεται η 55χρονη που χαράκωνε βρέφη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.