×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δήμαρχος Πύργου για κορονοϊό:«Κυκλοφορούν κάποιοι που πρέπει να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό»


Βαγγέλης Λάσκαρης

Δήμαρχος Πύργου για κορονοϊό:«Κυκλοφορούν κάποιοι που πρέπει να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό»


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Δήμος Πύργου και ο Νομός Ηλείας, με τον κορονοϊό να είναι ο λόγος.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Πύργου έχει ζητήσει την πλήρη συμμόρφωση με τους κανόνες ασφαλείας, που έχουν τεθεί, προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του στο Πρώτο Θέμα, τόνισε ότι κάποια άτομα τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, εκείνα έχουν αποφασίσει να κυκλοφορούν ελεύθερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Κλείνει και τα μπουζούκια! Αυτά τα σχήματα ρίχνουν αυλαία

«Υπάρχει ανησυχία και ο χειρότερος αντίπαλος είναι η μη συμμόρφωση του πληθυσμού στις οδηγίες. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διότι έρχονται καράβια με ξένο κόσμο από την Πάτρα και επίσης θέλω να πω ότι αυτός ο οποίος έχει στενή επαφή με ύποπτο κρούσμα και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, βγαίνει έξω κι έρχεται σε επαφή με άλλα άτομα τότε αυτός διαπράττει αδίκημα γιατί δεν υπακούει στις οδηγίες να μείνει κλεισμένος μέσα στο σπίτι του.

Υπάρχουν άτομα που ενώ υποχρεούνται να μείνουν σπίτι, βγαίνουν είτε για να ψωνίσουν είτε για να πάνε στο καφενείο και αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι θεωρούνται επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Θα πρέπει να ασχοληθούν και οι δικαστές με αυτό το θέμα για να συμμορφωθούν. Η Πολιτεία θα πρέπει να έχει πιο ενεργά αντανακλαστικά και επίσης πρέπει να γίνει μετακίνηση προσωπικού στο νοσοκομείο του Πύργου γιατί υπάρχουν γιατροί που βρίσκονται σε καραντίνα. Αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα», ήταν τα λόγια του.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras