ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Νατσιός: «Ὦ! Παναγιά μου Δέσποινα καί τοῦ Χριστοῦ μητέρα, σέ σένα παραδίνομαι, νύχτα καί την ἡμέρα»

Το συγκινητικό μήνυμα του προέδρου του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρη Νατσιού για την κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου
Δημήτρης Νατσιός: «Ὦ! Παναγιά μου Δέσποινα καί τοῦ Χριστοῦ μητέρα, σέ σένα παραδίνομαι, νύχτα καί την ἡμέρα»

Δεκαπενταύγουστος σήμερα και η εορτή της κοιμήσεως της Θεοτόκου, αποτέλεσε αφορμή ώστε ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός, να στείλει το δικό του μήνυμα για την αληθινή Μεγάλη Μάνα, την Παναγία μας, την Υπεραγία Θεοτόκο.

Με λίγους στίχους, άνθη από καρδίας του λαού μας για την Θεομάνα μας, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, ανέδειξε την λαμπρότητα της εορτής της κοιμήσεως της αειπάρθενου Θεοτόκου , το αυγουστιάτικο Πάσχα όλων των Ελλήνων.

Παράλληλα, έστειλε τις ευχές του στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται καθημερινώς με τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ευχόμενος να σκέπει και να βοηθά η Παναγία μας τις οικογένειές μας, να έχει στην αγκαλιά της την εμπερίστατη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας και να κατευθύνει τα βήματα της ΝΙΚΗΣ προς εργασία των εντολών του Χριστού μας, προς δόξαν της Ρωμιοσύνης.

Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Νατσιός:

«Ὦ! Παναγιά μου Δέσποινα καί τοῦ Χριστοῦ μητέρα

Σέ σένα παραδίνομαι, νύχτα καί τήν ἡμέρα

Κι ὄντας κοντύνει ἡ γλῶσσα μου καί θαμπωθεῖ τό φῶς μου

Τότε κυρά μου, Παναγιά, νά στέκεις βοηθός μου».

Είναι λίγοι στίχοι, άνθη από καρδίας του λαού μας για την αληθινή Μεγάλη Μάνα, την Θεομάνα μας, την Υπεραγία Θεοτόκο. Πανηγυρίζουμε με λαμπρότητα την Κοίμησή της, το αυγουστιάτικο Πάσχα.

Και «καθώς ἡ παρθένος μισεῖ κάθε κακίαν, ἀγαπᾷ δέ κάθε ἀρετήν, οὕτω πρέπει νά κάμωμεν καί ἐμεῖς, ἵνα ἡ Θεοτόκος βλέπουσα ἡμᾶς ἐστολισμένους μέ τάς τοιαύτας ἀρετάς ἐπιθυμήση τοῦ κάλλους τῶν ψυχῶν μας καί ἔλθῃ νοερῶς εἰς ἡμᾶς, φέρουσα μαζί της, κάθε σειράν πνευματικῶν χαρίτων καί ἀγαθῶν», γράφει και ο θεοτοκοχαρίτωτος άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης.

Εύχομαι αγαπητοί μου χρόνια πολλά, να σκέπει και να βοηθά η Παναγία μας τις οικογένειές μας, να έχει στην αγκαλιά της την εμπερίστατη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας και να κατευθύνει τα βήματα της ΝΙΚΗΣ προς εργασία των εντολών του Χριστού μας, προς δόξαν της Ρωμιοσύνης.

Δημήτρης Νατσιός

Πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Νατσιός: «Ὦ! Παναγιά μου Δέσποινα καί τοῦ Χριστοῦ μητέρα, σέ σένα παραδίνομαι, νύχτα καί την ἡμέρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.