ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Πως θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του το «Τουρισμός για όλους» για το 2024.
Τουρισμός για όλους: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Πως θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το «Τουρισμός για όλους» για το 2024, με τους δικαιούχους οι οποίοι θα λάβουν το επίδομα να γίνονται γνωστοί.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ολοκληρώθηκαν στις 8/4 και σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας του gov.gr έχουν ξεπεράσει τις 970.000.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα και σε όλες τις πόλεις, όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και ολόκληρη τη διάρκεια του έτους.

Μάλιστα τα ποσά τη φετινή χρονιά είναι αυξημένα σε σχέση με το παρελθόν, αφού το κατώτερο που θα δοθεί είναι 200 ευρώ, αυξημένο δηλαδή κατά 50 ευρώ σε σχέση με το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, 200 ευρώ θα λάβει κάθε δικαιούχους, ενώ 300 ευρώ θα λάβουν άγαμοι ή σε κατάσταση χηρείας με προστατευόμενα τέκνα, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι έγγαμοι ή με σύμφωνο συμβίωσης και συνταξιούχοι όλων των ταμείων. Τέλος, στα 400 ευρώ είναι η επιδότηση για ΑμεΑ με αναπηρία από 67% και άνω και δικαιούχους με τέκνα ΑμεΑ με αναπηρία από 67% και άνω.

Τουρισμός για όλους: Πως θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα

Η καταβολή των χρημάτων δεν θα γίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, αλλά σε άυλη κάρτα η οποία προορίζεται μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση.

Όσοι κληρώθηκαν θα λάβουν σχετικό SMS, αλλά και email σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώθηκαν όταν πραγματοποιήθηκε η αίτηση.

Παράλληλα, υπάρχει πρόσβαση και μέσω της ιστοσελίδας του gov.gr και τις σχετικής πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί vouchers.gov.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δώρο Πάσχα 2024: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί – Οι κυρώσεις για τους ασυνεπείς εργοδότες

Το tweet τρολάρισμα της ελληνικής αστυνομίας για την αφρικανική σκόνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Πως θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.