ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Νατσιός: Εσείς είστε δεξιό κόμμα κύριε Βορίδη;

«Εμείς επαναλαμβάνω, είμαστε το πατριωτικό κόμμα, το οποίο υπερασπίζεται με σθένος και την πίστη μας και την φιλοπατρία και την προσήλωση στην παραδοσιακή μορφή της οικογένειας».
Δημήτρης Νατσιός: Εσείς είστε δεξιό κόμμα κύριε Βορίδη;

Να απαντήσει ο Μάκης Βορίδης αν η Ν.Δ. είναι δεξιό κόμμα, κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας ο Δημήτρης Νατσιός στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Εσείς είστε δεξιό κόμμα κύριε Βορίδη;», ρώτησε ο Δημήτρης Νατσιός, με φόντο τον χαρακτηρισμό του κυβερνητικού υπουργού ότι η ΝΙΚΗ δεν ανήκει στην Δεξιά.

«Καταρχάς αυτοπροσδιοριζόμαστε ως πατριωτικό κόμμα», είπε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, αναφέροντας πως πριν από λίγο καιρό έκανε πρόταση στη Βουλή να επανέλθει στα σχολεία η έπαρση της σημαίας και ο εθνικός ύμνος, που «είχε καταργηθεί επί Γαβρόγλου». «Δεν το επαναφέρατε», συμπλήρωσε.

«Έχετε καταργήσει τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών, εσείς το δεξιό κόμμα. Έχετε ψηφίσει νόμο, ψευτογάμο ομοφυλοφίλων, εσείς το δεξιό κόμμα. Έχετε ψηφίσει νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών, εσείς το δεξιό κόμμα. Φοβάστε και ντρέπεστε πολλοί βουλευτές της Ν.Δ. να εμφανιστείτε σε Εκκλησίες, εσείς το δεξιό κόμμα», υπογράμμισε ο Δημήτρης Νατσιός.

«Ποιος είναι δεξιό κόμμα; Εμείς επαναλαμβάνω, είμαστε το πατριωτικό κόμμα, το οποίο υπερασπίζεται με σθένος και την πίστη μας και την φιλοπατρία και την προσήλωση στην παραδοσιακή μορφή της οικογένειας», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Εξεταστική για τα μάτια του κόσμου – Τι προκύπτει από το πόρισμα της ΝΙΚΗΣ

ΝΙΚΗ: Σοκαριστικό το πόρισμα του κόμματος για τα Τέμπη – Ποινικές ευθύνες και του πρωθυπουργού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Νατσιός: Εσείς είστε δεξιό κόμμα κύριε Βορίδη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.