ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Νατσιός: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε δύο συνανθρώπους μας – Η κυβερνητική πολιτική δίχασε

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ, «όλα αυτά είναι απόρροια της αλόγιστης πολιτικής της Κυβέρνησης σχετικά με τον ψευτογάμο των ομοφυλοφίλων».

Δημήτρης Νατσιός: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε δύο συνανθρώπους μας - Η κυβερνητική πολιτική δίχασε
Ó×ÅÄÉÏ ÍÏÌÏÕ ÐÁÉÄÅÉÁÓ, ÈÑÇÓÊÅÕÌÁÔÙÍ ÊÁÉ ÁÈËÇÔÉÓÌÏÕ Ìüíç óõæÞôçóç êáé øÞöéóç åðß ôçò áñ÷Þò, ôùí Üñèñùí êáé ôïõ óõíüëïõ ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ: «Åíßó÷õóç ôïõ Äçìüóéïõ Ðáíåðéóôçìßïõ - Ðëáßóéï ëåéôïõñãßáò ìç êåñäïóêïðéêþí ðáñáñôçìÜôùí îÝíùí ðáíåðéóôçìßùí». ÅÉÓÇÃÇÔÅÓ: ÅëåõèÝñéïò ÊôéóôÜêçò êáé Äéïíýóéïò-×áñÜëáìðïò Êáëáìáôéáíüò. Óçìåßùóç: Ç ÄéÜóêåøç ôùí ÐñïÝäñùí áðïöÜóéóå óôç óõíåäñßáóç ôçò 29çò Öåâñïõáñßïõ 2024 ôç óõæÞôçóç ôïõ íïìïó÷åäßïõ óå äýï (2) Ýùò ôñåéò (3) óõíåäñéÜóåéò.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Απερίφραστα καταδίκασε ο Δημήτρης Νατσιός την επίθεση «στους δύο συνανθρώπους μας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη» ενώ έκανε λόγο για κυβερνητική πολιτική η οποία δίχασε το λαό. Σε ακόμα δηλαδή ένα ζήτημα που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τους χειρισμούς της έχει σπείρει διχόνοια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ, «όλα αυτά είναι απόρροια της αλόγιστης πολιτικής της Κυβέρνησης σχετικά με τον ψευτογάμο των ομοφυλοφίλων, πολιτική η οποία δίχασε το λαό και οδηγεί σε τέτοια καταδικαστέα επεισόδια». Ο Δημήτρης Νατσιός τοποθετήθηκε για το θέμα, που έχει πάρει διαστάσεις και έχει δημιουργήσει μια σειρά και αλληλουχία γεγονότων.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημήτρη Νατσιού:

Exit mobile version