ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διόδια: Έρχονται νέες αυξήσεις – «Φωτιά» οι τιμές από τον Σεπτέμβριο

Αυξήσεις «φωτιά» στα διόδια από τον Σεπτέμβριο!
Διόδια: Έρχονται νέες αυξήσεις – «Φωτιά» οι τιμές από τον Σεπτέμβριο

Σαν να μην έφταναν οι ανατιμήσεις στα βασικά τρόφιμα, οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι τουρίστες που θα έρθουν στη χώρα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις νέες αυξήσεις «φωτιά» στα διόδια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα επικοινώνησε επίσημα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναμένεται να υπάρξει «σημαντική αύξηση των διοδίων».

Την ίδια στιγμή, επικρατεί ένα αλαλούμ καθώς οι παραχωρησιούχοι από την πλευρά τους, υποστηρίζουν πως εφαρμόζουν τους νόμους των συμβάσεων παραχώρησης οι οποίοι προβλέπουν την προσαρμογή των διοδίων κάθε χρόνο με βάση τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή.

Παράλληλα, η Κυβέρνηση αναφέρει πως θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει για να επιτύχει την αναστολή των μονομερών ενεργειών των Εταιρειών, όμως στον αντίποδα πηγές των παραχωρησιούχων αναφέρουν πως «με βάση αυτήν την πρόβλεψη την περίοδο 2015 – 2023 έγιναν πέντε μειώσεις και τρεις αυξήσεις στα διόδια».

Φυσικά, για ακόμη μια φορά οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται ενώπιον μιας κατάστασης που μόνο σοβαρό κράτος δεν θυμίζει, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα άλλωστε και κατά τη δύσκολη περίοδο που η χώρα έδινε μάχη με τις φλόγες.

Τότε, δημοτικές υδροφόρες που πήγαιναν να βοηθήσουν σε πυρκαγιές, πλήρωναν κανονικά διόδια σε ένα περιστατικό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πρέπει να γελάς ή να κλαις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διόδια: Έρχονται νέες αυξήσεις – «Φωτιά» οι τιμές από τον Σεπτέμβριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.