ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Γιατί συνέβη – Το πρόβλημα στα φρένα

Στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα στον ΗΣΑΠ, ο πρόεδρος των εργαζομένων, ανέφερε πως το όχημα συντήρησης δεν είχε φρένα και για να το σταματήσουν έβαλαν τον συρμό.

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ συνέβη σήμερα το πρωί με έναν νεκρό και δύο τραυματίες με τον πρόεδρο των εργαζομένων να εξηγεί πως συνέβη.
Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ πως συνέβη η τραγωδία
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ συνέβη σήμερα το πρωί με έναν νεκρό και δύο τραυματίες με τον πρόεδρο των εργαζομένων να εξηγεί πως συνέβη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ημέρα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, άρχισε με ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, από το οποίο «έφυγε» ένας άνθρωπος και δύο τραυματίστηκαν. Το δυστύχημα ήταν σοκαριστικό στον ΗΣΑΠ, με ένα νεκρό και δύο τραυματίες, όπως έγραψε νωρίτερα το Sportime.

Για το γεγονός αυτό τοποθετήθηκε στο Open, o πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Σπύρος Ρεβύθης, ο οποίος περιέγραψε τι συνέβη.

Είπε πως ήταν ένα μηχάνημα που λειαίνει την επιφάνεια στα πλαίσια της συντήρησης που πραγματοποιείται. Με μία εταιρεία από την Δανία να έχει αναλάβει το έργο και ο οδηγός να είναι του εργολάβου.

Όμως ενώ ξεκίνησε η όλη διαδικασία ο οδηγός κατάλαβε πως δεν έχει φρένα το όχημα. Για να σταματήσουν την ανεξέλεγκτη ταχύτητα του, επειδή είναι κατηφορικό το σημείο, έβαλαν τον συρμό.

Όσο για την κατάσταση του ενός από τους δύο τραυματίες σημείωσε πως η κατάσταση του είναι δύσκολη. Τέλος είπε πως πρέπει αρχικά να απελευθερώσουν το δίκτυο και μετά να δουν τι θα κάνουν.

Λόγω της σύγκρουσης που υπήρξε μόνο τα δρομολόγια ΗΣΑΠ, Πειραιάς – Ομόνοια πραγματοποιούνται. Ενώ οι τοπικές συγκοινωνίες θα εξυπηρετούν το κομμάτι Κηφισιά με Ομόνοια.

Exit mobile version