ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε το – Τριπλό άξελ και κωλοτούμπα μαζί όταν έγινε αναφορά στον Κωστή Χατζηδάκη (vid)

Σε ερώτηση προς εργαζόμενο στην Hellenic Train ακούστηκε ως απάντηση το όνομα του Κωστή Χατζηδάκη και ακολούθησε αναδίπλωση!
Δείτε το – Τριπλό άξελ και κωλοτούμπα μαζί όταν έγινε αναφορά στον Κωστή Χατζηδάκη (vid)

Κωλοτούμπα και τριπλό άξελ έκανε ο Γιάννης Παπαδόπουλος του ΣΚΑΪ όταν σε ερώτηση προς εργαζόμενο της Hellenic Train, ακούστηκε ως απάντηση το όνομα του Υπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη.

«Ξέρετε τι αναρωτιούνται πολλοί τηλεθεατές. Τόσες απεργίες γίνονται στη χώρα. Δεν είδαμε να γίνονται απεργίες για όλα αυτά τα θέματα».

Η απάντηση:

«Κάνετε λάθος. Οι απεργίες που έχουν προκηρυχτεί από τα σωματεία για τα ζητήματα της ασφάλειας και της αναβάθμισης του δικτύου είναι άπειρες. Ξέρετε όμως τι γίνεται; Με το νόμο Χατζηδάκη είναι απαγορευμένες».

Άμεση η κωλοτούμπα..

«Ας μην αναλωθούμε στα συνδικαλιστικά».

«Μα εσείς με ρωτήσατε…»

Διότι, ο Κωστής Χατζηδάκης πέρα από το ότι πανηγύρισε για τα τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω του Twitter, όπως πολύ σωστά μας θύμισε ο Νίκος Κουτσιούκης –ο εργαζόμενος της Hellenic Train, έχει απαγορεύσει από τους εργαζόμενους να έχουν και «φωνή» και «τρόπο αντίδρασης».

Αυτό όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός είναι το λεγόμενο και μαστίγιο και καρότο, για να τα κάνουμε όλα λιανά. Και να γίνεται η οποιαδήποτε κουβέντα για τους εργαζομένους είναι άστοχη και άτοπη.

Άκου εκεί δεν έκαναν απεργία… Από τη στιγμή που έχει βγει στη δημοσιότητα ανακοίνωσή τους 20 μέρες πριν που αναφέρει πως: «δεν θα περιμένουμε το δυστύχημα», δεν νοείται να τους ρωτάει κάποιος γιατί δεν αντιδράσατε; Φόρα παρτίδα είπαν και αναφέραν πως έρχεται το μοιραίο. Τι άλλο να κάνουν;

Η πολιτική ευθύνη δεν μπορεί να τελειώσει σε μία παραίτηση, του Κώστα Καραμανλή εν προκειμένω. Ούτε ασφαλώς σταματάει εκεί. Και μόνο που υπάρχει αυτό το πανηγυρικό tweet του Χατζηδάκη, και μόνο που ο ίδιος αυτός ο Υπουργός έχει περάσει νόμο «φίμωσης» επί της ουσίας, ακόμα κι αν πρόκειται για εργασιακές συνθήκες και θέματα της δημόσιας ασφάλειας, έπρεπε να έχει «χαιρετίσει» το κυβερνητικό σχήμα επίσης.

Όσο συνεχίζουν όμως τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ θάβουν τις Κυβερνητικές ευθύνες, οι πραγματικοί υπαίτιοι θα παραμένουν στη θέση τους και… ελεύθεροι.

Το απόσπασμα με την αναφορά στον Χατζηδάκη

Ολόκληρη η συζήτηση

 

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

Από την «κατήχηση» του διαδικτύου στα σκαλοπάτια της ενορίας - Η Associated Press μιλά για «δεύτερο κύμα» Αμερικανών που γεμίζει τους ναούς

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Μόνο ότι οι αγρότες ήρθαν αν κλέψουν το... πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είπε ο πρωθυπουργός - Σιγοντάρισμα στην προπαγάνδα και ο Τασούλας

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Σε «game changer» εξελίσσεται η εκλογική απήχηση της Μαρίας Καρυστιανού - Οργή, φόβος και παραίτηση τα κυρίαρχα συναισθήματα των πολιτών

Κοινωνία
Κοινωνία: Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Ο Ματέο Σαλβίνι χαρακτήρισε «απίθανη» την επίθεση των Ρώσων στην Ευρώπη και είπε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι ο «ισλαμικός φανατισμός»

Κοινωνία
Κοινωνία: TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

Μισό κιλό χοιρινές μπριζόλες με 3,19 ευρώ - Οργή προκαλούν οι ακραίες διαφορές τιμών με την πανάκριβη Ελλάδα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Κατά 80% οι πολίτες αποδοκιμάζουν το έργο της κυβέρνησης και υποστηρίζουν ότι δεν κατανοεί τις ανάγκες του λαού

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Έρευνα - σοκ ενός συντηρητικού οργανισμού στις ΗΠΑ εντόπισε 326 σειρές να επιχειρούν πλύση εγκεφάλου με άμεσο ή έμμεσο τρόπο!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σοκ προκαλούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας μεταξύ κοριτσιών – 16χρονη μαχαίρωσε 14χρονη σε σχολείο της Κυψέλης!

Σοκ προκαλούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας μεταξύ κοριτσιών – 16χρονη μαχαίρωσε 14χρονη σε σχολείο της Κυψέλης!

Συνελήφθη η 16χρονη - Το τραύμα του θύματος ευτυχώς ήταν επιφανειακό - Φρίκη προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά με ανήλικες δράστριες

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση GPO: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ κορυφαίο πολιτικό γεγονός του 2025 – Στηρίζουν αγρότες και μπλόκα οι πολίτες

Δημοσκόπηση GPO: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ κορυφαίο πολιτικό γεγονός του 2025 – Στηρίζουν αγρότες και μπλόκα οι πολίτες

Το ξεσκέπασμα των σκανδάλων και οι λαϊκές κινητοποιήσεις απασχολούν περισσότερο τον κόσμο - Στα «αζήτητα» η εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroυp

Κοινωνία