ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Όλοι περίμεναν πως θα υπάρξει νεκρός για οπαδικούς λόγους – Απειλές για αντίποινα

Απανωτές συμπλοκές οπαδών προμήνυαν άγρια δολοφονία...αλλά κανείς δεν έκανε το παραμικρό να την αποτρέψει
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Όλοι περίμεναν πως θα υπάρξει νεκρός για οπαδικούς λόγους – Απειλές για αντίποινα

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινωνία της Θεσσαλονίκης η δολοφονία 19χρονου οπαδού του Άρη στη περιοχή του Χαριλάου, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην συμβολή των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Θεοδώρου Γαζή στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του όπου και τους επιτέθηκε με μαχαίρι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώτου.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα στο Sportime, όλα έγιναν στις 00:00 το βράδυ της Δευτέρα (31/1), όταν και υπήρξε μια συμπλοκή δέκα ατόμων, οπαδών, που λίγο αργότερα κατέληξε σε τραγωδία.

«Όλα έγιναν στις 00:00 το βράδυ, εγώ το μόνο που είδα ήταν τα παιδιά μαχαιρωμένα. Το ένα το παιδί ακουγόταν να φωνάζει “σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο” . Αργότερα ήρθε Αστυνομία και είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος στο σημείο. Την στιγμή που βγήκα στο μπαλκόνι μου, φαινόταν μόνο το ένα παιδί που ήταν ξαπλωμένο. Είχε πολύ αίμα στο πεζοδρόμιο μέχρι τη στιγμή που ήρθαν δύο ασθενοφόρα ενώ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η Αστυνομία ήταν στο σημείο μέχρι τις 04:15 προκειμένου να συλλέξουν υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων.

Δείτε τα όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής η συγκεκριμένη δολοφονική επίθεση ήταν θέμα χρόνου να συμβεί καθώς γίνονται συνέχεια συμπλοκές το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή με αποκορύφωμα την πρόσφατη επίθεση σε καφέ 200 μέτρα από το γήπεδο του Άρη, στην οδό Καραμανλή όπου και υπήρξαν πυροβολισμοί.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το πρωί πέρασαν από το σημείο της δολοφονίας μηχανάκια και φώναξαν στους συγκεντρωμένους : «Κ@λοτουρκοι τώρα θα δείτε τι πάθετε».

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εκφράζουν την ανησυχία τους πως η σημερινή σοκαριστική δολοφονία θα ανοίξει ένα νέο κύκλο επεισοδίων και φοβούνται πως θα υπάρξουν άμεσα αντίποινα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Όλοι περίμεναν πως θα υπάρξει νεκρός για οπαδικούς λόγους – Απειλές για αντίποινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.