ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει η ομολογία των συλληφθέντων – «Ψάχναμε Αρειανούς στα στενά» (vid)

Δολοφονία Άλκη: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με τους συλληφθέντες να ομολογούν στην Αστυνομία πως βγήκαν το μοιραίο βράδυ για να εντοπίσουν οπαδούς του Άρη. Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, εγκέφαλος της φονικής επίθεσης ήταν ο 23χρονος οδηγός του λευκού οχήματος που συνελήφθη πρώτος και...
Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει η ομολογία των συλληφθέντων – «Ψάχναμε Αρειανούς στα στενά» (vid)

Δολοφονία Άλκη: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με τους συλληφθέντες να ομολογούν στην Αστυνομία πως βγήκαν το μοιραίο βράδυ για να εντοπίσουν οπαδούς του Άρη.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, εγκέφαλος της φονικής επίθεσης ήταν ο 23χρονος οδηγός του λευκού οχήματος που συνελήφθη πρώτος και οποίος οργάνωσε τα πάντα ενώ αποκαλύφθηκε πως πριν την επίθεση στην παρέα του 19χρονου Άλκη προηγήθηκε άλλη μια στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Ο 23χρονος φαίνεται πως ήταν αυτός που τηλεφώνησε στους δράστες της επίθεσης που ήταν μέλη διαφόρων συνδέσμων προκειμένου να συγκεντρωθούν και μαζικά να πάνε με τρία αυτοκίνητο έξω από το γήπεδο του Άρη προκειμένου να εντοπίσουν αντίπαλους οπαδούς.

Τα τρία αυτά αυτοκίνητα μάλιστα στην οδό Πλαστήρα, με τον τρίτο που καταζητείται να στρίβει επί της οδού Γαζή όπου και ήταν η παρέα του αδικοχαμένου νεαρού.

Τότε κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, τους ρώτησαν για το ποια ομάδα υποστηρίζουν και αφού έλαβαν την απάντηση «Άρης» τους επιτέθηκαν μαχαιρώνοντας τους.

Τα δύο άτομα όμως που κατάφεραν να ξεφύγουν της επίθεσης, είναι και αυτά που υποδεικνύουν τα όσα έγιναν λέγοντας πως το ένα άτομο κρατούσε το δρεπάνι και ένα άλλο το μαχαίρι ενώ δεν κατάφεραν να μεταφέρουν με ακρίβεια τα άτομα που διέπραξαν το έγκλημα καθώς μαχαίρωναν διαρκώς με μανία.

Πλέον ενδιαφέρον έχει και τα όσα θα περιγράψει στις αρχές για την ημέρα της επίθεσης ο 25χρονος οπαδός από την Αθήνα που παραδόθηκε σήμερα στην αστυνομία.

https://youtu.be/ntMFsW37TnQ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει η ομολογία των συλληφθέντων – «Ψάχναμε Αρειανούς στα στενά» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.