ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία παιδιών στην Πάτρα: Η οικογένεια Πισπιρίγκου άδειασε το σπίτι – Ποιο είναι το δυνατό «χαρτί» της Ρούλας

Το σπίτι επί της οδού Μπιζανίου, όπου διέμενε η οικογένεια Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη, είναι πλέον άδειο.
Δολοφονία παιδιών στην Πάτρα: Η οικογένεια Πισπιρίγκου άδειασε το σπίτι – Ποιο είναι το δυνατό «χαρτί» της Ρούλας

Δολοφονία παιδιών στην Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη για πάνω από πέντε μήνες.

Άδειο είναι πλέον το σπίτι της οδού Μπιζανίου, όπου διέμενε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη σε μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο 2 Ιουλίου.

Από ‘κει και πέρα, μέσα από το Sportime είχατε διαβάσει την συγκλονιστική μαρτυρία γιατρού της Τζωρτζίνας για την Ρούλα. Την Τετάρτη θα δοθούν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής οι έγγραφες εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε ο Όθων Παπαδόπουλος.

Η ίδια έχει κληθεί να καταθέσει ανωμοτί, δηλαδή χωρίς όρκο, αφού θεωρείται βασική ύποπτη και για τους δύο πρώτους θανάτους των παιδιών της, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη.

Το δυνατό «χαρτί»

Την ίδια ώρα λοιπόν, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, η οποία ήταν η πρώτη που έκανε την νεκροψία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αμφισβητεί το νέο πόρισμα όπου γίνεται λόγος για ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, η κ. Τσιόλα ήταν η ιατροδικαστής εκείνη που εξέτασε νεκροτομικά την μικρή Ίριδα, ενώ οι ιατροδικαστές Καρακούκης – Καλογρηάς έβγαλαν πόρισμα εξετάζοντας απλά στοιχεία και φωτογραφίες.

Να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στους θανάτους των τριών κοριτσιών και ετοιμάζεται να καταθέσει υπόμνημα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία παιδιών στην Πάτρα: Η οικογένεια Πισπιρίγκου άδειασε το σπίτι – Ποιο είναι το δυνατό «χαρτί» της Ρούλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.