ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. κατά του παράνομου τζόγου στη Θεσσαλονίκη. Τρία άτομα στον εισαγγελέα. Ένα ακόμα στέκι παράνομου τζόγου εξάρθρωσαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από επιτυχημένη επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Νέα μέτρα στην Αττική: Πού είναι υποχρεωτική η μάσκα Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος καθώς και δύο πελάτες,...

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. κατά του παράνομου τζόγου στη Θεσσαλονίκη. Τρία άτομα στον εισαγγελέα.

Ένα ακόμα στέκι παράνομου τζόγου εξάρθρωσαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από επιτυχημένη επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Νέα μέτρα στην Αττική: Πού είναι υποχρεωτική η μάσκα

Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος καθώς και δύο πελάτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί (29) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συνδεδεμένοι με κεντρική μονάδα – server, στην οθόνη δύο (2) εξ’ αυτών εμφανίζονταν τυχερά παίγνια στα οποία συμμετείχαν οι παίκτες.

Ύστερα από έρευνα στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         (29) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,

·         πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής (server) και

·         (1.920) ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ΕΔΩ.