ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτός σκότωσε την Καρολάιν σύμφωνα με τον πιλότο

Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες από εκείνη την αποφράδα νύχτα.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτός σκότωσε την Καρολάιν σύμφωνα με τον πιλότο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες από εκείνη την αποφράδα νύχτα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρχικά, στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος είχε στήσει μια ολόκληρη ιστορία.

Η εκπομπή «T-Live» στον ALPHA, έβγαλε στη δημοσιότητα το σκίτσο που έφτιαξε η ΕΛ.ΑΣ με τις οδηγίες του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών.

Σε αυτό απεικονίζεται ο ένας εκ των τριών ληστών και «δολοφόνος» της Καρολάιν κατά τα αρχικά λεγόμενα του πραγματικού φονιά.

Στην αρχική του κατάθεση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε υποστηρίξει πως στο σπίτι εισέβαλαν τρεις μαυροντυμένοι.

Είπε ότι οι δύο είχαν ύψος περίπου 1,80μ., ήταν αδύνατοι, φορούσαν κουκούλες full face, ενώ ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο και ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι.

Ο τρίτος όπως είχε ισχυριστεί ήταν κοντύτερος, περίπου 1,70 ύψος, πιο ευτραφής, με περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που είχε ανεβάσει μέχρι τα μάτια, το οποίο του έπεσε, με αποτέλεσμα να καταφέρει να διακρίνει κάποια χαρακτηριστικά του.

Ο κοντός ήταν αυτός που επιτέθηκε στην 20χρονη, την έδεσε πισθάγκωνα με μία μπλούζα, την πέταξε στο κρεβάτι μπρούμυτα και την σκότωσε με την μπλούζα και το χέρι του (κλείνοντας μύτη και στόμα).

Αυτή ήταν η φανταστική ιστορία του πραγματικού δολοφόνου και αυτό ήταν το σκίτσο που είχε φτιαχτεί:

Σκίτσο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λειτουργός από το Χαμόγελο του Παιδιού δίνει απαντήσεις για την κηδεμονία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι εκφράσεις του πιλότου μαρτυρούσαν την ενοχή από την πρώτη στιγμή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτός σκότωσε την Καρολάιν σύμφωνα με τον πιλότο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.