ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες στιγμές της Λυδίας στην Αλόννησο – Αχώριστη με τη γιαγιά της

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την μικρή Λυδία να βρίσκει… ζεστασιά και ασφάλεια στην αγκαλιά της γιαγιάς της, Σουζάν Κράουτς. Η πλήρης εξιχνίαση αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά βρίσκεται σε εξέλιξη και καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες. Η εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε να δώσει την προσωρινή...
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες στιγμές της Λυδίας στην Αλόννησο – Αχώριστη με τη γιαγιά της

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την μικρή Λυδία να βρίσκει… ζεστασιά και ασφάλεια στην αγκαλιά της γιαγιάς της, Σουζάν Κράουτς.

Η πλήρης εξιχνίαση αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά βρίσκεται σε εξέλιξη και καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες.

Η εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, ενώ αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο δολοφόνο.

Η μητέρα του θύματος και γιαγιά της μικρής Λυδίας παρέλαβε τη μικρή και ταξίδεψαν μαζί για την Αλόννησο εκεί όπου θα διαμείνουν.

Οι πρώτες στιγμές είναι κάτι παραπάνω από συγκινητικές, με τις δύο τους να είναι αχώριστες. Η παρουσία της μικρής Λυδίας θα προσπαθήσει να απαλύνει έστω και λίγο τον πόνο της οικογένειας Κράουτς, μεγαλώνοντας στο ίδιο σπίτι που μεγάλωσε η Καρολάιν.

Όπως κατέγραψε η κάμερα του Mega, οι δύο γυναίκες ήταν αγκαλιά και κοίταζαν τη θάλασσα.

Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο και μαζί με μια καλή φίλη της κ. Σουζάν, τη Δέσποινα, πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να τη βλέπουν 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πάνω από 5.000 οικογένειας εκδήλωσαν ενδιαφέρον ώστε να υιοθετήσουν το παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η καθημερινότητα του Μπάμπη στη φυλακή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν «Θα του έσπαγα το κεφάλι»

Survivor spoiler 29/6: Οριστικό! Αυτός κερδίζει τον αγώνα κατάταξης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες στιγμές της Λυδίας στην Αλόννησο – Αχώριστη με τη γιαγιά της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.