ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πέπλο μυστηρίου με τη δολοφονία, το τρίτο πρόσωπο και τους κουκουλοφόρους!

Δύο μήνες μετά, οι αποκαλύψεις εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πέπλο μυστηρίου με τη δολοφονία, το τρίτο πρόσωπο και τους κουκουλοφόρους!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δύο μήνες μετά, οι αποκαλύψεις εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη.

Τελευταία αποκάλυψη που αφορά στο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά εκείνη περί ύπαρξης τρίτου προσώπου στη σχέση του ζευγαριού.

Πρόκειται, όπως αναφέρει η εφημερίδα «On Time», για μια 40χρονη γυναίκα που διατηρούσε πολυετή επικοινωνία με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό για εκείνη είναι ότι προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου.

Οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητά τους, ενώ εκείνη αρνείται ότι έχει σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Αυτό που εξετάζεται είναι κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη που προκλήθηκε στις σχέσεις του 32χρονου με τη σύζυγό του.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την «On Time», δεν έχει διευκρινιστεί εάν η σχέση του συζυγοκτόνου με τη 40χρονη ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική, ούτε αν η συγκεκριμένη γυναίκα έχει κληθεί για κατάθεση από τον ανακριτή.

Την ίδια ώρα ερωτήματα προκάλεσε η στάση της μυστηριώδους 40χρονης, όταν σε επικοινωνία που προσπάθησαν να έχουν μαζί της οι δημοσιογράφοι, εκείνη τους παρέπεμψε στον νομικό εκπρόσωπό της.

Ο νομικός εκπρόσωπος με τη σειρά του αρκέστηκε να πει ότι η γνωριμία της με τον Αναγνωστόπουλο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό συζυγοκτόνος θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

 

Διαβάστε ακόμη:

Euro 2020: Στα…μαλακά η Αγγλία για λέιζερ, γιούχα και καπνογόνα

Εστίαση: Ανοίγουν οι κλειστοί χώροι στις 15 Ιουλίου-Ολα τα μέτρα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τεχνολογία: Ο Αόρατος Ψηφιακός Πόλεμος του 21ου Αιώνα: Πώς οι Κυβερνοεπιθέσεις Απειλούν την Οικονομική Αντοχή  και Αποδεκατίζουν τις Επιχειρήσεις

Ο Αόρατος Ψηφιακός Πόλεμος του 21ου Αιώνα: Πώς οι Κυβερνοεπιθέσεις Απειλούν την Οικονομική Αντοχή  και Αποδεκατίζουν τις Επιχειρήσεις

Σε μια εποχή όπου η αβεβαιότητα έχει γίνει η νέα κανονικότητα, η επιχειρησιακή ανθεκτικότητα (business resilience) δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια αλλά βασική προϋπόθεση επιβίωσης.

Τεχνολογία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Κάλεσμα προς τα πατριωτικά κόμματα πραγματοποιούν οι ΗΠΑ, αλλιώς «σε λίγες δεκαετίες οι ευρωπαίοι θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Θέλουμε έναν πολίτη που ελέγχει την τεχνολογία ή μια τεχνολογία που ελέγχει τον πολίτη;

Κοινωνία
Κοινωνία: Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Απίστευτες δηλώσεις - Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει τη... χάρη στους αγρότες να διαδηλώσουν αλλά τους λέει να κάνουν στην... άκρη για να μην ενοχλούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Τη δουλειά που όφειλε να κάνει ο δήμος εδώ και χρόνια, την έκανε με μια ακτιβιστική πράξη ο Κωσταντίνος Τσιφτσόπουλος

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Τον κατάπτυστο χάρτη που κυκλοφορεί σε επίσημο φυλλάδιο, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ  –  Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

«Οι πολιτικοί υπεύθυνοι παραμένουν ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!, προστατευμένοι από το άρθρο 86»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης